treaclemoon the honeycomb secret bath and shower gel


treaclemoon the honeycomb secret bath and shower gel

Inmiddels heb ik verschillende versies van treaclemoon uitgeprobeerd en ik ben echt gek op bath and shower gels van treaclemoon. Mijn vriendinnetje weet dat ik behoorlijk gek ben op treaclemoon en van haar kreeg ik dan ook twee verschillende versies van treaclemoon voor mijn verjaardag in mei. Echt super lief! Één daarvan is de treaclemoon the honeycomb secret bath and shower gel en vandaag vertel ik hier iets meer over.

De verpakking van treaclemoon blijf ik echt top vinden. De Honeycombo secret heeft een mooie zomerse en vrolijke gele kleur. Ook staat er hier weer een mooi verhaaltje op. Ik hou hier echt van! Lekker origineel 🙂 .


treaclemoon The honeycomb secret bath and shower gel

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet.


treaclemoon The honeycomb secret bath and shower gel

De structuur is weer echt heerlijk. Je hoeft op zich maar een beetje te gebruiken en het schuimt echt ontzettend goed. En de geur is echt heerlijk! Echt zoet en het ruikt naar honing en naar caramel, oowww zo lekker! De geur blijft ook wel even hangen, daar hou ik wel van!

Wat ik ook echt helemaal top vind, is dat treaclemoon niet getest is op dieren, 100% parabenen vrij is en heeft recyclebare verpakking!

De treaclemoon the honeycomb secret bath and shower gel kost ongeveer 4,95 Euro voor een inhoud van 500ml en koop je bijvoorbeeld bij Jumbo. Je doet er echt ontzettend lang mee!

Ben jij al bekend met deze versie van treaclemoon? En wat is jouw favoriet van treaclemoon?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: