Mijn leven in foto’s #30 – Station Luik-Guillemins, Nieuwe H&M Kleding & LUSH items


Station Luik-Guillemins

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan, mee heb gemaakt en wat we hebben gekocht.
We zijn onder andere naar verschillende steden geweest om te gaan fotograferen, zoals in Arnhem en Luik. Ook heb ik nieuwe H&M Kleding en LUSH items gekocht! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Linkie

Ja ja, Linkie zat er al weer helemaal klaar voor om te gaan eten haha 🙂 . De draak!


LUSH

Een fijne LUSH bestelling gedaan 🙂 , weer de LUSH Jason and the Argon Oil Shampoo bar, een bakje om het erin te doen en ik kreeg nog iets extra’s van LUSH 🙂 .


H&M Kleding

H&M Kleding

Mijn nieuwe H&M Kleding! Gisteren konden jullie al mijn eerste H&M outfit bekijken 🙂 .


Apeldoorn

Afgelopen weekend vierde mijn schoonzus haar verjaardag, voor dat we daar naar toe gingen, zijn we eerst nog foto’s gaan maken in Apeldoorn zelf 🙂 . Hier komt binnenkort ook nog een artikel van online.


Arnhem

We zijn ook nog naar Arnhem geweest om het nieuwe station te gaan fotograferen. Hier komt ook binnenkort een artikel van online 🙂 .


Luik

Na Arnhem zijn we nog naar Luik geweest om ook daar het station te gaan fotograferen. Toen kwamen we bovenstaande gebouw tegen, best grappig om te zien. Zo’n modern gebouw met daarnaast de oude verotte gebouwen die ze aan het afbreken zijn.


Station Luik-Guillemins

De foto’s van Station Luik-Guillemins konden jullie van de week al bekijken 🙂 . Ik blijf het echt een prachtig station vinden!


Starbucks

Tijdens het fotograferen zijn we ook nog even langs Starbucks gegaan 🙂 .


Rotterdam uitzicht

Op het werk hebben we toch vaak echt een mooi uitzicht. Het was echt een heerlijk weertje deze week. En als je goed kijkt, dan zie je ook nog de maan 🙂 .


Leerdam opgravingen

In Leerdam zijn ze bij ons dichtbij archeologische opgravingen aan het doen. Ze hebben de Schoonrewoerdse Poort gevonden, deze is gebouwd in de periode 1382 tot 1400. Echt super leuk om te zien!


The Sims Freeplay

En weer een nieuwe evenement is gestart bij The Sims Freeplay 🙂 .

Dit was weer mijn leven in foto’s! Vandaag hadden we een PhotoWalk gepland staan in Rotterdam. Alleen door het enorm slechte weer hebben dit helaas af moeten zeggen 🙁 . We gaan wel zometeen lekker naar de IKEA nieuwe spulletjes halen en de rest het weekend…sjah geen idee nog haha.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: