Mijn leven in foto’s #66 – Naar Scheveningen, wandelen in Leerdam en laatste werkdag

Mijn leven in foto's #66 - Wandelen in Leerdam

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen. We zijn naar Scheveningen geweest, hebben heerlijk gewandeld in Leerdam en ik had mijn laatste werkdag. Neem weer een kijkje in mijn leven.

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

Twee weken geleden gingen we naar IKEA waar ik de KALLAX open kast kocht voor mijn knutselspullen. Ik ben er echt super blij mee!

Mijn leven in foto's #66 - Laatste werkdag

Mijn leven in foto's #66 - Laatste werkdag

Mijn leven in foto's #66 - Laatste werkdag

Dinsdag 15 augustus was mijn laatste werkdag bij het bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt. Ik gaf het bedrijf mijn fotografie serie “Loneliness” (foto’s van eenzame verlaten items, zoals knuffels, een schoen etc.), daar waren ze zeer blij mee. Die avond hadden mijn collega’s ook nog een afscheidsborrel georganiseerd en kreeg ik een geweldig boek van een fotograaf en kaartjes. Nogmaals bedankt allen! Het was een zeer mooie en bijzondere dag, want ook op dezelfde dag was ik alweer 5 jaar aan het bloggen. Super leuk!!

Mijn leven in foto's #66 - pakketjestijd

Altijd super leuk om pakketjes te ontvangen 🙂 . Wat hierin zit, zien jullie snel op mijn blog!

Mijn leven in foto's #66 - barbecue

Vorige week zijn we naar mijn ouders gegaan in Meppel en gingen we heerlijk barbecuen 🙂 .

Mijn leven in foto's #66 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto's #66 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto's #66 - Wandelen in Leerdam

We hebben ook nog heerlijk gewandeld in Leerdam en toen kwamen we ook nog een foto tegen die mijn man heeft gemaakt :D, super tof om te zien!

Mijn leven in foto's #66 - Sealife Scheveningen

Een heerlijk dagje naar Scheveningen 😀 ! We zijn ook naar Sealife geweest, Thomasje vond het geweldig! Echt leuk!

Mijn leven in foto's #66 - Nieuwe kleding

Yeahh nieuwe kleding en schoenen voor Thomas. Super stoer en cute!

Mijn leven in foto's #66 - The Sims Freeplay update

Mijn leven in foto's #66 - The Sims Freeplay update

Van De Sims Freeplay kwamen weer nieuwe updates, yeah, altijd leuk!

Vandaag hebben we de zolder helemaal opgeruimd, dit was een doel voor deze maand. Echt ontzettend veel kon weg, een hele auto vol met “troep”. We hebben nog wel wat dingen over, die kunnen weer naar zolder toe. Morgen gaan we de zolder weer helemaal opnieuw inrichten. We willen ook nog het dakterras doen, eens kijken of dat nog lukt deze maand.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: