Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate


Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate

Nog een paar maandjes en dan word ik 29 jaar…alweer bijna 30!! Als ik in de spiegel kijk, merk ik dat ik hier en daar een aantal kleine rimpetjes heb. Vooral bij mijn ogen en op mijn voorhoofd. Whaaa dit wil ik natuurlijk weg hebben haha. In de ELLE zat een bon waarmee je een sample kon krijgen van Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate bij Douglas. Natuulijk heb ik deze gelijk gehaald. Wat is het, wat doet het precies en werkt het voor mij? Lees snel verder!

De Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate is een serum om een jongere huid te krijgen. In de bijsluiter van het serum staat dat Lancôme 14 jaar onderzoek heeft gedaan en dat ze een nieuwe wetenschappelijk ontdekking hebben gedaan. De onderzoekslaboratoria identificeerden namelijk belangrijke functies voor het herstel van een zichtbaar jeugdigde huid. Door veroudering worden deze belangrijke functies gewijzigd en daalt het herstellingsvermogen van de huid. De wetenschappers van Lancôme voerden nauwkeurige onderzoeken uit om een productlijn te ontwerpen met als doel de voornaamste factoren die, de jeugdige teken van de huid bepalen, te heactiveren. En zo is Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate ontstaan. Het is voor alle leeftijden en voor alle huidtypen. Dat scheelt alweer natuurlijk!

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld:


Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate

Dit serum kan je s’ochtends en ‘s avonds opdoen. Ik heb het alleen ‘s ochtends opgedaan. De sample die ik kreeg is genoeg voor 1 à 2 weken. Er zit 7ml in in de flacon.


Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate

Aan de dop van de flacon zit een pipet vast. Deze gebruik je dan om het serum eruit te krijgen.


Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate

Het serum is best dun, je hebt eigenlijk maar één druppel nodig voor je gehele gezicht. Het smeert ook zeer goed uit en het serum trekt goed in. Mijn gezicht glanst niet, maar krijgt wel gelijk een zeer gezonde uitstraling. Nadat ik het serum opgedaan heb, doe ik nog een normale dagcrème van Nivea op.

Ik gebruik het serum nu iets langer dan een week en ik merk dat mijn gezicht er wel van opknapt. Mijn kleine rimpeltjes zijn al een stuk verminderd. Mijn diepere rimpels zijn ook wat minder zichtbaar, maar dit kan wel beter. Maar dit zal ook zeker nog minder zichtbaar worden als ik het serum nog langer ga gebruiken. Ik merk dus dat mijn gezicht zeker iets jonger eruit ziet. Ik heb nog wat serum over in de flacon dus ik ga zeker door!

Of ik Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate ga aanschaffen? Als ik het geld heb, ja zeker! Wie wil er nou niet een jongere huid hebben?

Je kan de Lancôme Advanced Génifique youth activating concentrate bij bijvoorveeld Douglas voor € 66,90 voor 30ml. Niet echt goedkoop dus, maar omdat je elke keer maar één druppel van nodig hebt, doe je er natuurlijk wel lang mee!

Wat doe jij om ervoor te zorgen dat je huid er jonger uitziet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: