Mijn leven in foto’s #58 – Evenementen in Leerdam, opruimen in huis en nieuwe profielfoto

Mijn leven in foto's #58 - nieuwe profielfoto

Vandaag laat ik weer zien wat ik allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen de afgelopen tijd. In Leerdam hadden we een heel mooi weekend met allerlei evenementen, ontving ik een fijn pakketje en ben ik lekker aan het opruimen in huis.

Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

red carpet saturday
Foto gemaakt door mijn man, PhotoSolutions.

In Leerdam hadden we een aantal weken terug een heel mooi weekend, er was namelijk weer een Red Carpet Saturday waarbij mode winkels hun nieuwe collecties lieten zien op de rode loper door de stad. Super leuk om te zien!

Mijn leven in foto's #58 - Food truck festival

De dag erop was het koopzondag en was er een foodtruck festival waarbij je heerlijk eten kon proeven bij verschillende foodtrucks. En man mijn moest dit weekend ook allerlei foto’s maken voor de locale krant 🙂 .

Mijn leven in foto's #58  - Utsukusy

Ik kreeg nog een heerlijk pakket van Utsukusy, waar ik snel iets over ga schrijven. Een geweldig pakket met heerlijke producten!

Mijn leven in foto's #58 - nieuwe profielfoto

Mijn leven in foto's #58  - nieuwe profielfoto

Mijn man heeft een nieuwe profielfoto gemaakt van mij. Ik lag half te zweven op een krukje haha, het was zwaar om deze foto te maken, maar het is echt super mooi geworden. Ik ben echt super blij met het resultaat!

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge + Marktplaats inkomsten

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge + Marktplaats inkomsten

Afgelopen week was ik begonnen met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update. Ik heb inmiddels alweer 11 vuilniszakken vol weg kunnen doen, yeahh! En dit weekend ga ik lekker nog meer opruimen!

Foto sieraad van Names4ever-3

Ik ontving nog een prachtig Foto sieraad met de foto van Thomas erop. Super blij mee! En jij kan een zilveren naamketting winnen, klik op de link om mee te doen!

Dit weekend is het een heerlijk rustig weekendje. Gisteren nog een aantal afspraken en opdrachten gehad voor mijn bedrijfje. Verder ga ik lekker aan het werk aan mijn blog en bedrijfje. Ook lekker bezig zijn met onze heerlijke mannetje hihi en verder lekker genieten van het lekkere weer!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: