Foto sieraad van Names4ever + win een zilveren naamketting!

Foto sieraad van Names4ever-3

Toen Thomas een maand oud was, heeft mijn man een prachtige foto van hem gemaakt. Deze foto hangt aan de muur bij mijn ouders en schoonouders en we willen deze zelf ook nog laten afdrukken. Een aantal weken geleden kreeg ik de kans van Names4ever om een Foto sieraad te mogen reviewen. Ik wist meteen welke foto ik wilde gebruiken. Natuurlijk die van Thomas! Vandaag vertel ik iets meer over Names4ever, laat ik het foto sieraad aan jullie zien en heb ik daarnaast ook nog eens een geweldige winactie waarbij je zelf een zilveren naamketting kunt winnen!

Names4ever is sinds 2007 Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Een hele mooi webshop waar je terecht kunt voor prachtige sieraden als naamkettingen, mama en kind sieraden, familie sieraden, graveerplaatjes, bedels en armbanden, infinity sieraden en hangers.

Zelf mocht ik een foto sieraad uitkiezen en natuurlijk wilde ik de foto van Thomas gebruiken. Hier is hij een maand oud en heeft hij een super schattig en stoer petje op. Ik ontving de foto sieraad al binnen een aantal dagen na bestelling in huis. Een prachtig doosje met een strikje, super chique en ontzettend mooi!

Foto sieraad van Names4ever-3

Ik koos voor een ronde zilveren foto hanger. De hanger heeft een diameter van 30 millimeter en een dikte van 0,7 millimeter. De grootte is echt perfect, niet te groot en niet te klein.

Foto sieraad van Names4ever-3

De hanger heb ik aan een eigen ketting gedaan. Hij is echt super mooi geworden, ik ben zeer blij met deze zilveren foto hanger. De foto hanger kost 129,95 Euro en is ook verkrijgbaar in 14 karaat goud.

Win een zilveren naamketting (dus geen foto sieraad)

Nu mag ik in samenwerking van Names4ever een zilveren naamketting weggeven. Dus geen foto sieraad! Klik op de link om te kijken hoe de naamketting eruit ziet.

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij Bloglovin en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Like de Facebook pagina van Names4ever.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een zilveren naamketting van Names4ever.nl via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/foto-sieraad-van-names4ever-win-een-zilveren-naamketting #names4ever #gratis #winactie”
– Volg mij op Instagram
– Volg mij op Pinterest

De winactie loopt van 2 mei 2017 tot en met 1 juni 2017. Op 2 juni 2017 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Foto sieraad van Names4ever
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: