Trots! Mijn man is enorm veel afgevallen! Maar hoeveel precies?

Trots! Mijn man is enorm veel afgevallen! Hoeveel precies?

Afgelopen maandag was het zover! De dag dat mijn man zijn doel haalde wat hij gesteld had. Het gaat niet om zijn fotografie, nee. Het gaat om zijn toenmalige overgewicht. Ik heb er al eens op social media over geschreven en nu was het dan zover! Vandaag vertel ik over zijn weg naar een gezonder en fitter lichaam en natuurlijk vertel ik ook hoeveel mijn man is afgevallen. Het is echt enorm veel!

Op een dag in juni (na een aantal weken nadat we getrouwd waren in 2015), was mijn man op een topgewicht van 142kg. We houden beide van lekker eten en snoepen. We aten chips, snoep en meer! Mijn man nam zelfs omeprazol omdat hij veel last had van oprispingen. Op een gegeven moment was het zo erg, dat hij bijna stikte op een die ene dag in juni. Ik was helemaal in paniek, in tranen en kon niks doen. Mijn man stond op zijn tenen, happend naar lucht. Dit was een enorm heftig moment!

Gelukkig kwam mijn man weer op adem, maar het moest stoppen! Er moest iets gedaan worden aan zijn overgewicht. Hij besloot dan ook direct naar de sportschool te gaan. Hij wilde er echt voor gaan en geen maagband of iets dergelijks nemen. Nee zelf doen!

Mijn man ging naar de sportschool, trainen met een schema van de sportschool en natuurlijk ook minder snoepen. Hij heeft veel cardio gedaan en viel af tot 119kg in december dat jaar. In januari vorig jaar ging hij fietsen, echter kneusde hij een rib tijdens een val en kon niet meer sporten. Hij had er daarna ook geen zin meer in en begon ook weer te eten en te snoepen. Hij kwam dus weer aan, in juli vorig jaar woog hij 123,3kg.

Een vriend van ons (Laurens, je bent een topper!) had een personal trainer, namelijk Anthony Kruijver Fitness en mijn man wilde hem ook als personal trainer hebben. Want Laurens was al enorm veranderd in een korte tijd en dat moest bij mijn man ook werken!

Hij heeft ook nog gepraat met onze vriend Johan en natuurlijk ook met mij. We besloten dat dit moest en zou gebeuren! Het kon zo niet langer. Hij mailde Anthony en er werd een compleet op maat gemaakt trainingsschema en voedingsschema in elkaar gezet. En geloof me, het was echt zwaar wat hij moe(s)t doen! Hard, hard trainen. Wel 3 tot 4 keer in de week en daarnaast een vast voedingsschema aanhouden met ja, niet veel calorieën.

En dan nu! Afgelopen stond mijn man op de weegschaal….84,8 kilo!! Vanaf zijn topgewicht is hij dus in totaal 57,2 kilo kwijtgeraakt!! Zijn doel was om 85 kilo te gaan halen. Dit moment vergeet ik niet, ik stond echt in tranen toen er 84,8 kg op de weegschaal stond.

Ik ben echt enorm trots op hem!! Mijn man is 39 jaar oud en hij voelt zich echt enorm fit. Hij gaat met plezier naar de sportschool. Hij heeft veel vet verbrand en spieren opgebouwd. Maar het gaat natuurlijk ook gewoon nog steeds door. Hij gaat nu de bulk in om spiermassa weer op te bouwen. Hij zal in gewicht dan aankomen door de spiermassa en over een behoorlijke tijd, gaat hij weer de cut in, het gedeelte wat hij afgelopen maanden heeft gehad. Het is geen dieet, maar een echte levenswijze!

Hij heeft totaal geen last van overtollig vel, wat veel mensen wel verwachten. Hij heeft wel beetje striae op zijn buik, maar dat traint hij komende periode weg als hij spieren op gaat bouwen.

Nogmaals, ik ben echt enorm trots op hem! Heb jij ook last van overgewicht, kom op je kan het!! Neem een personal trainer, zoals mijn man dat ook deed. En iedereen heeft wilskracht! Yes you can!!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: