Serie: The Defenders

Serie: Ozark
Bron: IMDB.com

Nu we Netflix hebben, zijn we weer volop series aan het kijken. Één van de series die we gekeken hebben, is The Defenders. Vandaag wil ik daar iets meer over vertellen.

De serie is een samenwerking met Marvel en Netflix en gaat over de vier helden: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Ze zijn niet bepaald vrienden van elkaar, maar ze hebben wel allen dezelfde vijanden. En ze zullen nu samen de strijd aan moeten gaan met deze vijanden wanneer New York bedreigd wordt door een duistere samenzwering.

In totaal zijn er 8 afleveringen van deze serie (dit seizoen), niet echt veel dus. Wij hebben niet de series van de vier helden zelf gezien en toch is de serie goed te kijken. Ook zonder dat je precies weet wie wie is, wie wat kan en wat er allemaal gebeurd is. Wel vind ik dat ze voor sommige karakters beter andere acteurs hadden kunnen kiezen, maar het verhaal op zich is best wel prima. Er zit spanning in, veel actie en geweld en je wilt echt weten wat er allemaal gaat gebeuren. In het begin zie je ook hoe de vier helden bij elkaar terecht komen en dat vind ik wel goed gedaan.

Hieronder heb ik de trailer neergezet:

https://www.youtube.com/watch?v=4h3m7B4v6Zc

De serie The Defenders is te bekijken via Netflix.

Ken jij de serie The Defenders al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: