Eat that Frog – De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op plannen en mijn Bullet Journal. Ik vind het geweldig om taken in te plannen, deze taken te voltooien en heerlijk productief te zijn. Voor mijn verjaardag ontving ik het boek Eat that Frog – De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden. Ik was hier enorm benieuwd naar om te kijken of ik nog meer uit mezelf kon halen en nog productiever kon worden. In dit artikel vertel ik iets meer over het boekje Eat that frog.

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

‘Als je elke ochtend begint met het eten van een levende kikker, zal de rest van de dag ‘een makkie’. Dit zijn de woorden van Mark Twain. Het boek laat zien hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. Dit zijn dus jouw spreekwoordelijke grootste kikkers.

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Het boek Eat that frog is geschreven door Brian Tracy en hij legt uit dat succesvolle mensen focussen op de belangrijkste taken en ervoor zorgen dat die gedaan worden. Ze proberen niet alles te doen, maar juist die belangrijkste taken.

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Hij vertelt je in het boek hoe je al jouw taken kunt noteren en prioriteiten kunt stellen. Daarnaast vertelt hij ook hoe je taken kunt schrappen die geen of weinig gevolgen hebben. Hij begeleidt je hoe je een verschillende takenlijsten kunt maken en in kunt plannen.

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Ook vertelt hij hoe je moet nadenken over de gevolgen van de taken die je moet doen. Hebben deze positieve of negatieve gevolgen voor jouw leven en jouw werk. Richt je hier dan vooral op. Ook vertelt hij dat je rekening mee moet houden met obstakels en dat je die eerst moet wegwerken, voordat je verder kunt. Hij geeft aan dat je zelf initiatief moet nemen, zodat je extra productief wordt.

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

In totaal heeft hij 21 praktische en haalbare stappen die je helpen om nog productiever te worden en te stoppen met uitstellen. Hij geeft ook aan dat technologie je tijd kan domineren en helpt je hiermee om dit te laten stoppen.

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Ik merk dat ik ontzettend veel van deze 21 stappen al zelf uitvoer en het is dan ook echt super tof om te lezen dat mijn werkwijze goed is. Ik heb wel nog een aantal super handige tips eruit kunnen halen en ik ben hier dan ook gelijk mee aan de slag gegaan en ik merk al echt verschil! Super toch?!

Wil jij nu ook productiever worden en stoppen met uitstellen? Dan raad ik het boek Eat that frog zeker aan. Het boek Eat that frog – De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden kost 17,50 Euro en kan je kopen bij Ako.nl!

Ebook “Gestructureerd Leven”

Ebook Gestructureerd leven

Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Het kan zijn dat je misschien wel teveel dingen te doen hebt, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Gestructureerd Leven - Inhoudsopgave

Mijn ebook “Gestructureerd Leven” kost 12,50 Euro en kan je via Paypal kopen.
Klik op onderstaande link om mijn ebook “Gestructureerd Leven” te kopen en om meer informatie hierover te lezen. Tevens kan je hier ook foto’s bekijken van mijn ebook.

EBOOK GESTRUCTUREERD LEVEN

Dit artikel bevat een gekregen product en een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Ben jij elke dag productief aan het werk? Of heb jij nog tips nodig? Heb je zelf misschien nog tips voor anderen die ook productief willen werken? Laat jouw reactie achter!

Eat that Frog

Uitstelgedrag? Wees productief met de Eat that frog methode!

Uitstelgedrag? Lees het boek Eat that Frog en stop met uitstellen!

Stop met uitstellen met de Eat that frog methode!

Wees productief met de Eat that frog methode!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: