Herinnering – Eindejaars-bloghop winactie – Win een beautypakket met producten van Essence, Miss Sporty, Rituals en Etos!

Eindejaars-bloghop winactie - Win een beautypakket met producten van Essence, Miss Sporty, Rituals en Etos!

Phoe, wat een heftige dag vandaag, code rood en windkracht 10! Vreselijke filmpjes en foto’s heb ik voorbij zien komen. Gelukkig viel het bij ons nog wel mee. Hoe was het bij jullie? Ik hoop dat jullie geen last hebben van schade! Ik merkte vandaag ook dat veel mensen thuis bleven, want het was ook enorm druk op mijn blog hehe. En nog steeds trouwens, super leuk! En voor alle mensen die op mijn blog komen en nog niet meedoen met de winactie, wil ik er graag aan herinneren dat er nu een gave eindejaars-bloghop winactie loopt op mijn blog. Hiermee kan je namelijk een beautypakket met producten van Essence, Miss Sporty, Rituals en Etos winnen! Doe jij al mee met deze winactie en met de andere winacties van de eindejaars-bloghop?

Ga snel naar de winactie en maak kans op een beautypakket met producten van Essence, Miss Sporty, Rituals en Etos!

Je kan nog tot en met 30 januari 2018 meedoen. Op 31 januari 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt. Doe jij al mee? En bekijk ook al de andere winacties die meedoen met deze bloghop winactie!

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: