Handige producten voor in en rond je huis deel 2

Besparen op energie challenge - Update Challenge in Juli

We zijn alweer aan het einde van de maand. De laatste tijd hebben we leuke dingen kunnen doen en ook handige producten gebruikt, maar ook handige producten ontdekt op internet die we willen gebruiken. Deze producten voor in je huis wil ik dan ook graag met jullie delen. Lees dus snel verder!

Begin jouw dag vol sfeer

Elke werkdag staan wij om dezelfde tijd op, Thomas moet dan natuurlijk naar school en mijn man en ik moeten dan gaan werken. We zetten dan onze wekker op onze telefoon, zodat we zeker weten dat we goed wakker worden van de wekker. Iedereen heeft een eigen systeem nodig, de één wordt wekker met een alarm op de telefoon, de ander heeft graag een staande wekker nodig. Op internet kwam ik een super toffe multifunctionele wekker van Soundlogic tegen. Deze wekker heeft 13 kleurenopties en ook nog eens 7 wekgeluiden. Super handig natuurlijk en daarnaast heeft de wekker ook nog eens een wake-up light functie. Deze functie bootst een zonsopgang na, waardoor het langzaam licht wordt in jouw kamer. Hiermee ontwaak je dus langzaam en ook natuurlijker. Je kan de wekker ook nog eens als speaker gebruiken, als radio en natuurlijk ook als sfeerverlichting. Maar wat ook handig is, dat je jouw smartphone ook draadloos kan opladen op de wekker. Ben je meer van de ouderwetse wekkers, dan is de Retro Denver wekkerradio DAB-18 wellicht iets voor jou! Deze radio en wekker in één, wekt jou elke ochtend met een nummer van de radio of een gewone buzzer. Je kan jouw favoriete radiostation beluisteren via deze wekkerradio, super tof toch!

Goede luchtreiniger

Elke winter merken we dat de lucht steeds droger wordt en vooral mijn man kan hier dan last van krijgen. Hij draagt ook een bril en merkt ook dat als de lucht droger is, dat hij dan van zijn ogen last krijgt. Een houtkachel met de droogte en al het fijnstof wat dan vrijkomt, werkt dan natuurlijk ook niet echt mee. Toen we nog in Leerdam woonden, hadden we ook een luchtreiniger/bevochtiger. Maar deze deed het niet meer zo goed. We willen dan ook een nieuwe hebben, zoals bijvoorbeeld de Leitz TruSens Z-2000 luchtreiniger met SensorPod. Deze luchtreiniger omringt jou met zuivere, schone lucht. Zo haalt hij virussen, micro-organismen, fijnstof, geuren, pollen, rook, huidschilfers en haren van huisdieren en ook schadelijke gassen uit de lucht. De meegeleverde Sensorpod controleert de luchtkwaliteit in de gehele kamer. Hij laat zien wat de kwaliteit van de lucht is en optimaliseert automatisch zijn werking voor de meest schone lucht.

Mooie sfeerverlichting

In onze woonkamer hebben we achter de tv een LED verlichting hangen, ook hebben we een klein lampje op het vensterbank en bij de eettafel ook een plafondlamp. Maar soms is het echt nog wel te donker en zou het beter zijn om nog een mooie sfeerverlichting erbij te hebben, bijvoorbeeld boven onze salontafel. Een mooie LED paneel zou hier bijvoorbeeld perfect kunnen hangen. Je kan deze namelijk ook dimmen en in verschillende kleuren laten branden. Je kan deze ook verkrijgen in verschillende vormen, zoals vierkant, rechthoekig of in een ronde vorm. Ik vind ze echt super mooi!

Bluetooth speaker

Thomas is gek op muziek, ook vind hij het erg leuk om mee te zingen en te dansen. Voor hem hebben we vorig jaar voor zijn verjaardag een speaker met microfoon gekocht. Als zijn vriendjes en vriendinnetjes komen spelen, dan gingen ze ook samen zingen en dansen. Super tof, echter kraakt hij nu wel en maakt ook soms rare geluiden. Nu zag ik op internet ook een toffe bluetooth speaker, namelijk de Roseland bluetooth-speaker, deze kan hij dus ook gaan koppelen aan zijn telefoon en ook een microfoon hieraan sluiten. Zodat hij ook weer leuk met zijn vriendjes en vriendinnetjes hiermee kan spelen.

Nieuwe pannenset

Onze pannenset is echt toe aan vervanging. We hebben pannen zonder handvaten, of waarvan de deksels ontbreken. We zijn echt toe aan een nieuwe pannenset. Het mooist vind ik als deze in zwart of juist zilver is. Maar je hebt tegenwoordig pannensets in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld geel of in blauw. Voor onze keuken zou zo’n kleur te fel zijn, ik hou dan liever gewoon van zwart of zilver.

Pinapparaat voor workshops en markten

Zoals jullie wellicht ook weten, geef ik ook wel eens workshops. De deelnemers kunnen dan vooraf ook betalen of tijdens de workshop zelf. Soms kan het ook wel eens voorkomen, dat een deelnemer iets erbij koopt of bestelt en wilt dit dan ook gelijk betalen. Vaak stuur ik dan een tikkie of betalen ze het contant. Maar dat lukt niet altijd, bijvoorbeeld als een deelnemer niet bekend is met Tikkie en niks contants bij zich heeft. Dan is het handig als ik een pinapparaatje bij me heb, zoals de SumUp 3G+ mobiel pinapparaat met wifi. Ik ben hier sowieso ook wel bekend mee, want als we gaan bingo-en, dan betaal ik ook altijd met mijn telefoon via zo’n pinapparaatje, super handig! Deze staat dan ook zeker op mijn wishlist voor als ik weer een workshop ga houden of als ik op een markt sta.

Heb jij ook handige producten voor in en rond je huis ontdekt? Laat vooral een reactie achter!

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: