Mijn leven in foto’s #76 – Wandelen langs de Waal, nieuwe blog community Blogwise.nl en record aantal unieke bezoekers op een dag

Mijn leven in foto's #76 - Wandelen langs de Waal

Het is alweer weekend, heerlijk! En wat een weer he de afgelopen dagen! Wij zijn nog langs de Waal geweest om heerlijk te wandelen en ik had tijdens de storm ook nog eens een record aantal unieke bezoekers, wow! Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #76 - Rijden langs de Waal

Mijn leven in foto's #76 - Rijden langs de Waal

Twee weken terug hadden we een familiedag en voordat we naar onze familie gingen, reden we nog eerst langs de Waal. Deze stond de afgelopen tijd namelijk enorm hoog en de uiterwaarden waren helemaal vol met water, tot aan de dijken. Prachtig gezicht! Maar wat mogen we blij zijn met de dijken!

Spaarplannen - Sparen voor verschillende doelen

Ik had eindelijk een artikel geschreven over mijn spaarplannen en spaardoelen op dit moment. We zijn druk bezig om goed te gaan sparen voor verschillende doelen.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Ook had ik een nieuwe setup gemaakt voor januari in mijn Bullet Journal. Ik kan echt niet meer zonder mijn Bullet Journal!

Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Ik vind het zeer belangrijk en ook ontzettend fijn om lekker productief bezig te zijn. Ik schreef een artikel over het boek Eat that frog – de methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden. Hier haalde ik zeker nog goede tips uit! Het boek is echt een aanrader als je zelf ook productiever wilt worden.

Mijn leven in foto's #76 - Wandelen langs de Waal

Mijn leven in foto's #76 - Wandelen langs de Waal

We hebben afgelopen weekend ook nog gewandeld langs de Waal, het water stond niet zo heel hoog meer. Maar je zag wel hoe hoog het gestaan had, wow! Blijft toch wel bijzonder altijd om te zien. Ook kwam er een auto bij ons stoppen en de man vroeg aan ons “is dit de pont naar de overkant?”. Uhh sjah meneer, wat denkt u zelf? Haha. Sommige mensen hebben echt geen idee hoe hoog de Waal wel niet stond de afgelopen tijd.

Mijn leven in foto's #76 - Nieuw record aantal unieke bezoekers op een dag

Afgelopen donderdag stormde het enorm! Wij hadden gelukkig geen schade en hier viel het op zich ook nog wel mee. Ik merkte wel dat veel mensen thuisbleven, want wow, ik had een record aantal unieke bezoekers op mijn blog! Haha bedankt iedereen!

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Dit weekend ga ik lekker bezig met mijn e-book. Morgen gaan we naar onze vrienden toe en verder lekker genieten van onze vrije tijd!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er bij jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: