Op zoek naar een nieuwe bikini


Op zoek naar een nieuwe bikini
Al een tijdje ben ik op zoek naar een goede en nieuwe bikini. De zomer is nog niet voorbij en ik wil nog graag genieten van het mooie weer wat we nog gaan krijgen. Ik heb op mijn Visionboard neergezet dat ik ook meer wil ik meer ontspannen. Genieten van de zon is een van de momenten wanneer ik heerlijk kan ontspannen. Wel natuurlijk goed insmeren, aangezien ik wel snel verbrand en zonne-allergie heb. Maar op dit moment heb ik namelijk geen bikini meer. De bikini’s die ik had, vond ik niet meer mooi of paste niet meer. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe bikini. Ik heb al verschillende leuke bikini’s gezien en deze deel ik graag met jullie 🙂 .


Op zoek naar een nieuwe bikini
Hierboven heb ik een collage gemaakt van een aantal bikini’s die ik erg mooi vind. Ik heb ze gevonden in de webshop van Otto. Ik ben zelf altijd meer van de bikini’s met effen kleuren. Maar een subtiel motiefje vind ik ook altijd wel leuk. Bij Otto hebben ze vele verschillende soorten bikini’s. Vele mooie kleurtjes en motiefjes.

Zelf draag ik ook graag donkere kleuren, zoals zwart of donker blauw. Maar ook lichtblauw, rood en roze vind ik erg mooi. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de tops bandjes hebben. Je hebt namelijk ook bikini’s die strapless zijn, maar persoonlijk hou ik liever van bandjes. Deze bandjes kunnen dan over mijn schouders gaan of langs achter mijn nek. Beide heb ik al eens gehad en beide vind ik best prettig!

Daarnaast heb ik ook korte benen. Dat betekent dat ik bikini broekjes moet hebben zonder pijpjes, deze maken je namelijk nog kleiner. Gelukkig heb je ook veel keuze qua broekjes. Er zijn namelijk broekjes zonder pijpjes, maar ook met pijpjes. Ook zijn er broekjes met strikjes, zodat je het broekje goed passend kan maken! Zoals bijvoorbeeld de roze bikini die je onderin ziet op de collage. Ik vind dat ook echt leuk staan!


Op zoek naar een nieuwe bikini
Bij Otto hebben ze bikini’s in verschillende maten, kleine, normale en grote maten. Ook de cup staan er duidelijk bij vermeld. Heb je een kleine of grote cup maat, dan kan je gelijk zien welke bikini’s voor jouw geschikt zijn.

Je kan bikini’s krijgen van rond de 25 Euro, maar ook bikini’s van rond de 140 Euro. Ik heb in ieder geval al een heleboel bikini’s gezien 😀 . Het wordt nog moeilijk om een keuze te gaan maken 😀 . Maar ik heb wel weer zin in de zonnige dagen en genieten van een goed boek en even heerlijk ontspannen.

Ben je ook op zoek naar een leuke bikini, neem dan eens een kijkje in de webshop van Otto.

Wat vind jij van bovenstaande bikini’s?

sentinelliartikel

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: