Mijn leven in foto’s #141 – Claywork by Sanne oorbellen van mijn lieve vriendin, Uilen- en dierenpark de Paay en groente oogsten

Mijn leven in foto’s #141 - Regenboog

Fijn weekend iedereen! De afgelopen tijd hebben we weer leuke dingen meegemaakt, we zijn naar Uilen- en dierenpark de Paay geweest, heb ik handgemaakte oorbellen van mijn lieve vriendin Sanne (Claywork by Sanne) besteld en gekregen en we hebben heerlijk genoten van het mooie weer. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #141 - Battery organizer

Herken je dit? Dat je ergens batterijen hebt liggen, maar je niet weet waar of welke batterijen je nog in huis hebt? Of dat je niet precies weet welke batterijen nog goed zijn? Nou ja, dat hadden wij dus. Wij hadden alle batterijen in een zakje liggen, maar dus niet goed georganiseerd en sommige batterijen waren ook half vol. Nu zag ik een super handige Batterij Opbergdoos waarin je alle batterijen georganiseerd op kan bergen. En wat ook super handig is, er zit ook een batterijtester in, waarmee je kan bekijken of een batterij nog goed is of niet. Super handig toch?! Ik ben er in ieder geval enorm blij mee!

Mijn leven in foto’s #141 - Uilen- en dierenpark de Paay

Mijn leven in foto’s #141 - Uilen- en dierenpark de Paay

Mijn leven in foto’s #141 - Uilen- en dierenpark de Paay

Mijn leven in foto’s #141 - Uilen- en dierenpark de Paay

Mijn leven in foto’s #141 - Uilen- en dierenpark de Paay

Mijn leven in foto’s #141 - Uilen- en dierenpark de Paay

Mijn leven in foto’s #141 - Uilen- en dierenpark de Paay

We zijn ook naar Uilen- en dierenpark de Paay geweest. Het is daar echt super leuk en echt een aanrader om eens naar toe te gaan als je in de buurt bent. Het is best klein, maar wel enorm leuk!

Mijn leven in foto’s #141 - Bladspinazie

Lekkerrr, bladspinazie uit onze eigen moestuin, tonijn en augurk. Heerlijk!

Mijn leven in foto’s #141 - Ijsbergsla

Mijn leven in foto’s #141 - Ijsbergsla

En ook ijsbergsla uit eigen tuin, heerlijk op een broodje hamburger!

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin

Mijn leven in foto’s #141 - Moestuin
Sowieso gaat het echt goed met mijn moestuintje. Ik heb echt al veel kunnen oogsten, zoals peultjes, wintererwten, aardbeien, mini kropsla, ijsbergsla, andijvie, rucola, spinazie en koriander. De koriander heb ik gedroogd en in een pot gedaan. Echt heerlijk allemaal! De tomaatjes gaan ook enorm goed en er komen ook al kleine komkommers aan mijn plantje, yeahh!

Mijn leven in foto’s #141 - Claywork by Sanne

Mijn leven in foto’s #141 - Claywork by Sanne

Mijn leven in foto’s #141 - Claywork by Sanne

Mijn lieve vriendin Sanne verkoopt prachtige handgemaakte oorbellen. De eerste twee oorbellen heb ik bij haar besteld en de onderste oorbellen heb ik vandaag van haar gekregen. Super mooi!! Ik draag ze dagelijks en ik vind ze echt prachtig! En ik wil er nog meer hebben haha, ze maakt er super veel en je kan al haar oorbellen hier bekijken: Claywork by Sanne en ook hier een bestelling plaatsen. Neem zeker een kijkje!

Mijn leven in foto’s #141 - Meppel

We zijn ook naar mijn ouders geweest in Meppel. Wat een prachtig uitzicht hebben ze toch, echt genieten! We hebben een zeer gezellige dag gehad en heerlijk gebarbecued, yummie !

Mijn leven in foto’s #141 - Stampin' Up

Deze week ontving ik ook mijn nieuwe bestelling bij Stampin’ Up. Zulke mooie kleurtjes! We hebben al leuke dingen geknutseld, zoals vaderdag cadeaus en meer.

Mijn leven in foto’s #141 - Linkie

Linkieee!

Mijn leven in foto’s #141 - Regenboog

Wat een weer he gisteren, voordat het bij ons los ging, kregen we eerst een prachtige regenboog te zien. Genieten dit!

Mijn leven in foto’s #141 - Zwembadje

En met het warme weer vinden we het heerlijk om een klein zwembadje op ons dakterras te plaatsen en lekker te genieten van het mooie weer tussen al het groen haha.

Dit weekend gaan we lekker relaxen, ik ben blij dat het niet meer zo heel warm weer is haha. Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: