Mijn leven in foto’s #67 – Zonnebril van Vision Direct + kortingscode, Nationale Glasdagen en Kasteel de Haar

Mijn leven in foto's #67 - Karen Millen zonnebril van VisionDirect.nl

Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt. We zijn naar Kasteel de Haar, uilen- en dierenpark de Paay en naar de Nationale Glasdagen geweest. Daarnaast heb ik een nieuwe Karen Millen zonnebril ontvangen van VisionDirect.nl en heb ik voor jullie een kortingscode! Neem weer een kijkje in mijn leven.

Van VisionDirect.nl ontving ik een prachtige zwarte Karen Millen zonnebril. Deze is gemaakt van kunststof in zwart en beige en heeft vintage bruine graderende glazen. Een heel mooi design! Bij Vision Direct kan je terecht voor contactlenzen, brillen en zonnebrillen. En ik heb voor jullie een fijne kortingscode. Met onderstaande kortingscode krijg je 10% korting op het volledige assortiment (brillen, lenzen, zonnebrillen en oogverzorging) bij jouw eerste bestelling.

SENTINELLI10

Mijn leven in foto's #67 - uilenpark de Paay

Eind augustus zijn we naar uilen- en dierenpark de Paay geweest. Het is een kleine dierenpark waar ze super leuke dieren hebben. Ik heb zelf bijna geen foto’s gemaakt deze dag, alleen met de telefoon haha. Thomas vond het echt super leuk! Hij vind dieren echt te gek om te zien, maar toch ook wel weer spannend hihi.

Mijn leven in foto's #67 - 500 nieuwsbrief inschrijvingen

Super tof! Ik heb nu inmiddels alweer meer dan 550 nieuwsbrief inschrijvingen. Iedereen bedankt!

Mijn leven in foto's #67 - pakketjestijd

Whoops, de postbode was weer langs geweest voor mijn man en mij.

Mijn leven in foto's #67 - kibbeling

Ik wilde graag een Instagram waardige foto maken van mijn kibbeling, maar voordat ik het wist had ik het al op. Nou ja bij deze dan, het was zeer lekker! Haha

Mijn leven in foto's #67 - Bullet Journal

Mijn voorblad van mijn september setup in mijn Bullet Journal. Handlettering vind ik echt super leuk om te doen. Binnenkort laat ik nog meer creaties zien.

Mijn leven in foto's #67 - Kasteel de Haar

Afgelopen week zijn we naar Kasteel de Haar geweest. Wat is het daar toch prachtig! Ik was er zelf nog nooit geweest en het is voor ons echt dichtbij. We konden helaas niet het kasteel zelf in vanwege de kinderwagen en de vele trappen in het kasteel. Maar we hebben wel lekker lang rondgelopen in het park rondom het kasteel. Morgen zal er een uitgebreid artikel komen met veel foto’s die ik gemaakt heb die dag.

Mijn leven in foto's #67 - kruidnoten

Ja hoor, ze liggen weer in de winkel. En ik kon ze niet laten liggen haha, heerlijke kruidnoten!

Mijn leven in foto's #67 - 18 before 2018

Gisteren liet ik mijn 18 before 2018 doelen challenge zien. Ik wil al deze doelen gaan halen voordat het 2018 is. Ik ben benieuwd of het allemaal gaat lukken hihi.

Mijn leven in foto's #67 - Nationale Glasdagen

Dit weekend zijn de Nationale Glasdagen in Leerdam. Gisteren hadden we een snelle ronde gelopen, maar vanwege het slechte weer waren we ook weer snel thuis. Vandaag hebben we wel heerlijk rondgelopen en veel gezien. Zoals hierboven een prachtige zweefvliegtuig helemaal van glas in lood. Super tof om te zien! Morgen is het koopzondag en dan ga ik zeker nog een rondje lopen, aangezien er dan ook allerlei activiteiten in de stad zijn. Ik ben zeer benieuwd!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Samenwerking. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: