Kasteel de Haar – wandelen in het park

Kasteel de Haar

Afgelopen week zijn we naar Kasteel de Haar te Utrecht geweest. We hebben heerlijk gewandeld in het park rondom het kasteel. Helaas kan je niet met de kinderwagen in het kasteel zelf, vanwege de vele trappen. Dus we gaan zeker nog wel eens terug om het kasteel zelf te bezoeken, zodra Thomas wat ouder is. Vandaag wil ik jullie graag mijn foto’s laten zien die ik gemaakt heb tijdens het wandelen in het park rondom Kasteel de Haar.

Kasteel de Haar is echt een prachtig kasteel om te zien. Ontzettend groot en gelegen in een super mooie omgeving. Rondom het kasteel zijn na het begin van de restauratie van het kasteel zelf een groot park en verschillende tuinen aangelegd. Het lijkt echt net alsof je in een sprookje bent beland. Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst die ik heb gemaakt:

Kasteel de Haar

Het kasteel heeft een hele mooie gracht wat een geweldige weerspiegeling geeft van het kasteel zodra er geen wind staat.

Kasteel de Haar

Er zijn ook hele mooie tuinen te bewonderen rondom het kasteel. Hier kan je ook heerlijk rondwandelen en zitten op bankjes. Lekker genieten van de omgeving. Toen wij er waren, was er ook een bruiloft aan de gang in één van de tuinen, echt leuk om te zien.

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar

Dit vind ik helemaal een geweldig stuk om te wandelen en te bewonderen. Een prachtige kruisvijver, dat ook wel het Grand Canal wordt genoemd. Deze is zeer langwerpig en geeft een fraai zicht op het kasteel. Hier staan ook mooie beelden, echt super tof om te zien.

Het is echt geweldig om hier rond te wandelen en te genieten van de omgeving en het kasteel. Wij gaan hier zeker nog vaker naar toe!

Ben jij wel eens naar kasteel de Haar geweest? En welk kasteel in Nederland vind jij erg mooi?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: