Mijn nieuwe visionboard 2017/2018

Mijn nieuwe visionboard 2017/2018

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik visionboard heb gemaakt. Sommige visies en doelen die ik mijn vorige visionboard had staan, waren al uitgekomen en daarom was het tijd om een nieuwe visionboard te gaan maken. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe visionboard zien.

Wat is een visionboard

Een visionboard is een bord waarop je visueel jouw visie uitbeeldt. Wat vind jij nou belangrijk in het leven, wat wil je bereiken in het leven en wat wil je juist meer in je leven? Dus hoe wil jij dat het pad in jouw leven gaat lopen.

Je plaatst je visionboard op een plek waar je vaak langskomt, dus zodat je hem ook vaak ziet. Je ziet hem ook zonder dat je het in de gaten bent. Je bent er dan bewust, maar ook onbewust mee bezig. Ik zelf plaats mijn visionboard in mijn nieuwe Bullet Journal (mijn allereerste LEUCHTTURM1917).

Dingen die uitkwamen van mijn vorige visionboard

Visionboards werken ook echt voor mij. Op mijn vorige visionboard had ik bepaalde elementen erop staan die ook echt zijn uitgekomen zoals:

– Mama worden
Hihi, dit was mijn grootste wens die ik toen op mijn visionboard had staan. En ik ben zo ontzettend blij en gelukkig en vooral dankbaar dat dit is uitgekomen!

– Gezonde levensstijl
Ik ben gezonder gaan leven en sinds dat Thomas geboren is en ik borstvoeding geef, ben ik behoorlijk afgevallen. Voor mijn zwangerschap was ik 62 kg, op mijn top was ik 70 kilo, dus 8 kilo aangekomen tijdens de zwangerschap. En nu….nu weeg ik nog maar 56 kilo! Wow 🙂 . Maar het gezonder eten en leven heeft natuurlijk ook veel geholpen.

– Van blog to business
Sinds vorig jaar is mijn blog mijn bedrijf geworden en daar ben ik enorm trots op! Ik inspireer en help mensen, ik schrijf uitgebreide artikelen en mijn bezoekersaantallen zijn goed gestegen.

– DIY
Ik ben lekker aan het knutselen en DIY-en en vooral heerlijk in mijn Bullet Journal aan de gang.

– Meer natuurlijke producten gebruiken
Ik gebruik steeds meer natuurlijke producten, één van mijn favorieten is toch wel Utsukusy.

– Ontspannen en meer tijd voor mezelf
Ik ben van 5 dagen werken naar 3,5 dag gegaan en daardoor heb ik ook meer tijd voor mezelf. Echter kan dit nog wel verbeterd worden, ik vertel daar straks meer over, want dit staat ook op mijn nieuwe visionboard.

– Investeren
Investeren vind ik enorm belangrijk en ik heb dan ook in een nieuwe Macbook in roségoud geïnvesteerd.

Wat heb je nodig om een visionboard te maken

Wat heb je nu precies allemaal nodig om een visionboard te maken?

– Een stevig stuk papier of karton
– Schaar
– Lijm
– Tijdschriften of afbeeldingen van internet
– Eventuele washi tape & stickers of andere versiersels

Ik heb dit keer zelf gebruik gemaakt van verschillende tijdschriften en van afbeeldingen van internet. Ik heb eerst opgeschreven wat ik belangrijk vind en wat ik wil bereiken. Toen heb ik door tijdschriften gebladerd en op internet gezocht naar teksten en afbeeldingen die hierbij passen.

Ik heb deze teksten en plaatjes eerst los geplaatst op een stuk karton. Zo kan je altijd nog een beetje schuiven en zelfs wisselen van teksten en plaatjes. Zodra dan alles op zijn plaats is en ik helemaal tevreden ben met het resultaat, ga ik de boel vastplakken.

Ik heb één visionboard gemaakt met alles wat ik op dit moment wil in het leven. Je kan natuurlijk ook verschillende visionboards maken met verschillende thema’s. Bijvoorbeeld vakantie, werk, sport etc.

Mijn huidige visionboard

Wat vind ik belangrijk en wat staat er allemaal op mijn nieuwe visionboard?

Het is tijd voor verandering!

– Blog en bedrijf
Ik wil actiever bezig zijn met mijn blog en met mijn bedrijf. Ik wil fulltime lifestyle blogger en content creator worden. Ik wil meer klanten krijgen en meer gaan verdienen met mijn bedrijf. Ik zal daarom ook meer tijd hierin moeten gaan steken en dat betekent weer dat ik minder zal gaan moeten werken. Momenteel werk ik 3,5 dag in Rotterdam, maar ik wil minder gaan werken zodat ik meer met mijn blog en bedrijf bezig kan zijn.

– Vrijheid, meer activiteiten met Thomas, dagjes uit
Als ik minder ga werken en meer mijn eigen tijd in kan delen, betekent dat ik meer vrijheid heb. Dat ik meer bij Thomas kan zijn, meer leuke dingen met hem kan doen, zoals dagjes uit, lekker wandelen en andere activiteiten. Mijn man is ook zelfstandige en daarom kan hij ook zijn eigen tijd indelen. Het zou voor ons echt ontzettend fijn zijn als we dit beide kunnen doen.

– Meer genieten
Ook zal dit betekenen dat ik ook meer kan genieten. De dingen doen ik echt leuk vind om te doen en nu word ik hier nog wat in beperkt. Omdat ik nog veel naar Rotterdam moet en elke dag 2,5-3 uur in de trein zit, ben ik die tijd helemaal kwijt. Dit moet gaan veranderen! Ik wil meer genieten van de omgeving, de natuur, lekker buiten zitten, genieten van onze kleine man, gewoon genieten!

– Reizen
Dit zit er voor dit jaar niet meer in, maar vanaf volgend jaar gaan we met onze kleine man op vakantie. We willen dat hij ook zoveel mogelijk van de wereld krijgt te zien, dus we willen vaak met hem op vakantie gaan.

– Sporten
Beweging heb ik de afgelopen tijd niet meer gehad door de zwangerschap. Maar ook nu omdat ik weinig tijd heb en ook ontstekingen heb in mijn knieën. Maar ik wil weer gaan sporten, fitness of weer gaan hardlopen. Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar meer beweging mag ik zeker wel hebben.

– Natuurlijke huidverzorging
Ook dit vind ik nog steeds enorm belangrijk. Ik merk dat mijn huid hier echt goed op reageert en daarom wil ik steeds meer natuurlijke producten gaan gebruiken.

Dit was mijn visionboard met mijn dromen en wensen. Ik wil dat deze dromen en wensen aan uitkomen en zal hier ook alles aan gaan doen :).

Heb jij wel eens een visionboard gemaakt? Wat zijn jouw dromen en wensen op dit moment?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: