Urtekram Green Matcha huidverzorgingsproducten met Anti-Pollution

Urtekram Green Matcha huidverzorgingsproducten met Anti-Pollution

De laatste tijd gebruik ik steeds meer producten met natuurlijke ingrediënten. Ik merk namelijk dat dit veel beter is voor mijn huid. Via een PR bureau ontving ik een persbericht over het Deense merk Urtekram. Zij hebben namelijk hun assortiment uitgebreid met een nieuwe collectie biologische body care producten, de Green Matcha huidverzorgingslijn. Ik mocht ook een aantal producten van deze nieuwe huidverzorginglijn uitproberen, namelijk een intens hydraterende hand zeep, een diep reinigende shampoo, een anti-pollution conditioner en een cellulite scrub en olie. In dit artikel vertel ik meer over deze producten.

De Urtekram Green Matcha verzorgingslijn

De Green Matcha verzorgingslijn van Urtekram is ontwikkeld om je huid en haar goed te verzorgen en te beschermen tegen vervuiling van buitenaf. De producten hebben namelijk het Anti-Pollution ingrediënt, dit helpt de huid actief te beschermen tegen de effecten van schadelijke invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan UV-straling, vrije radicalen en luchtvervuiling.

De producten zijn biologisch, vegan en ook dierproefvrij. De producten bevatten heerlijke natuurlijke ingrediëten, zoals shea butter, microalgen extract, hexapeptide, hyaluronzuur en natuurlijk green matcha. De geur van de producten zijn fris, maar wel apart. De geur is te danken aan Japanse groene Matcha bladeren, Japanse Yuzu en Grapefruit. Ik moet er echt enorm aan wennen. Het is niet de geur die ik zelf zo snel zou kiezen. Mijn man daarentegen vind het wel lekker en herkende de geur van grapefruit gelijk. De verpakkingen zien er verder echt heel mooi en clean uit. Daar hou ik wel van!

Urtekram Green Matcha Energizing hand soap bio

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De handzeep zit in een grote pompfles en heeft een inhoud van 380 ml. Op het pompje staat ook duidelijk en handig vermeld welke kant open en dicht is.

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld.


Ingrediënten
Water, aloë vera*, kokosnoot en maïssuiker zeep, plantaardige olieproducten, glycerince**, matcha thee*, extract van microalgen, chili-extract, melkzuur, zout, limoenolie*, parfum (mengsel van natuurlijke extracten en essentiële oliën), vitamine E. (* = biologisch ** = gemaakt van biologische ingrediënten.)

De handzeep is geformuleerd met Japanse groene Matcha antioxidant extract en microalgen antiverontreinigingsextract voor balans en bescherming van de huid tegen stedelijke verontreiniging.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De structuur is wel echt prettig. Het voelt heerlijk zacht aan op de handen tijdens het wassen. Het schuimt ook best goed en na het wassen voelen mijn handen ook echt schoon aan. Mijn handen voelen ook heerlijk zacht aan na het wassen en voelen totaal niet droog aan. Dat heb ik bij sommige andere handzepen wel, dus dat is een pluspunt!

De Green Matcha Energizing Hand Soap kost 6,79 Euro en kan je kopen bij Natuurlijkzuiver.nl.

Urtekram Green Matcha Deep Cleansing shampoo bio

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De Green Matcha Deep Cleansing shampoo zit in een fles van 250 ml. Er zit een drukknopje op, zodat je gemakkelijk de shampoo eruit kan krijgen en niet de dop eraf hoeft te halen. Dat vind ik altijd wel handig!

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De shampoo is geformuleerd met de Japanse Groene Matcha antioxidant extrat, hyaluronzuur en microalgen antiverontreinigingsextract. De shampoo helpt bij het verwijderen van onzuiverheden zoals stylingproducten en verontreiniging van de haren.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De structuur is wel echt heerlijk. De shampoo schuimt ook best goed, maar ik merk wel dat ik wel veel nodig heb om de shampoo goed in mijn haren te kunnen verdelen. Nu heb ik ook best wel lang haar, daar heeft het natuurlijk ook mee te maken. Het maakt mijn haar goed schoon, maar mijn haren worden niet echt zacht van de shampoo.

De Green Matcha Deep Cleansing shampoo bio kost 6,50 Euro en kan je ook kopen bij Natuurlijkzuiver.nl.

Urtekram Green Matcha Conditioner bio

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

Ik was ook zeer blij dat ik een conditioner kreeg naast de shampoo. Ik heb namelijk altijd wel een conditioner nodig naast een shampoo. De conditioner zit in een tube van 180 ml. De tube heeft een klikdop wat ook zeer gemakkelijk open en dicht gaat.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Ook hier zitten weer heerlijke ingrediënten in. Zoals biologische aloë vera, wat het haar intensief hydrateert, verzacht en glans geeft. De Japanse Green Matcha en micro-algen beschermen het haar voor milieuvervuiling.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De structuur is lekker romig en voelt ook goed aan in mijn haren. Ook merk ik dat ik best veel hiervan nodig heb voor mijn lange haren. Helaas heb ik haren dat erg snel in de knoop gaat zitten en ik merk dat deze conditioner niet goed voor mijn haren werkt. Het maakt mijn haren wel zachter, maar ik heb enorm moeite met de knopen in mijn haren. De conditioner haalt deze er helaas niet uit, wat bij een aantal andere conditioners wel gebeurd. En dat is jammer, want nu moet ik naast deze conditioner alsnog een andere conditioner gebruiken die wel goed voor mijn haren zijn.

De Green Matcha Conditioner kost 5,99 Euro en kan je ook kopen bij Natuurlijkzuiver.nl.

Urtekram Green Matcha Energizing cellulitis scrub

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De Green Matcha Energizing cellulitis scrub zit in een tube van 150 ml. Ook deze heeft een handige klikdop.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De Green Matcha scrub is geformuleerd met anti-cellulitis capsicum frutescens fruitgisting voor het stimuleren en verwijderen van dode huidcellen. De Japanse Green Matcha antioxidanten extract en microalgen helpen om de huid weer in balans te brengen en te beschermen tegen de verontreiniging van de stad.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De scrub heeft een hele fijne en romige structuur met milde scrubdeeltjes. Daar hou ik wel van. De scrub voelt echt heerlijk aan als ik mijn lichaam scrub. Ik vind het altijd prettig om één keer per week te scrubben en ik merk ook dat mijn lichaam goed schoon wordt en mijn lichaam voelt echt heerlijk zacht aan!

De Green Matcha Energizing cellulitis scrub kost 6,69 Euro en kan je kopen bij Natuurlijkzuiver.nl.

Urtekram Green Matcha Cellulitis olie voor alle huidtypes

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

En als laatste hebben we de Green Matcha Cellulotis olie voor alle huidtypen. Na het douchen vind ik het altijd prettig om mijn huid goed in te smeren met een fijne bodylotion, bodybutter of olie. De olie geeft de huid weer energie en voorkomt en vermindert cellulite. De olie zit in een pompflesje van 100ml. Er zit een handige pompje op waarmee je eenvoudig de olie kan doseren.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Ook hier zitten weer heerlijke ingrediënten in, zoals olijfolie, amandelolie en jojoba olie. Deze oliën verzachten, hydrateren en kalmeren de huid. Extract van chilipeper stimuleert de doorbloeding en vermindert cellulite. Broccolizaad olie stimuleert de celvernieuwing en ontgift en versterkt de huidcellen. Japanse matcha en micro-algen beschermen de huid tegen milieuvervuiling.

Urtekram Green Matcha producten met Anti-Pollution

De olie voelt heerlijk aan op mijn lichaam, echt super zacht en het trekt ook snel in. Ik merk dat mijn huid zacht en ook stevig aanvoelt. Dat is echt top!

De Green Matcha Cellulitus Olie kost 8,95 Euro en kan je kopen bij Natuurlijkzuiver.nl.

Wil je meer informatie over Urtekram of over de producten, neem dan zeker een kijkje op de website Urtekram.nl.

Ben jij al bekend met de Green Matcha producten van Urtekram? Wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat ontvangen producten.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: