Doelen april en terugblik maart + GRATIS werkboek

Doelen januari en terugblik december + GRATIS werkboek

Maart was voor mij een zeer productieve maand en mooie maand. En nu het alweer april is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen maart

Vakanties boeken
We wilden dit jaar nog naar Luxemburg gaan, maar de plek waar we waren met ons huwelijksreis was helaas al volgeboekt. We konden ook tot nu toe niks anders leuk vinden, dus gaan we dit jaar niet naar Luxemburg. Maar we misschien gaan weer naar Center Parcs of we gaan misschien gewoon een aantal dagen op pad gaan (dagjes uit). We gaan ook sowieso nog naar Italië, maar het boeken hiervan is even uitgesteld. Dit heeft ook allemaal te maken met groot nieuws dat ik binnenkort ook op mijn blog ga vertellen.

Blog layout
Nou zoals jullie zien is mijn nieuwe blog layout online gekomen! Ik ben er echt enorm blij mee! Het is zo clean en overzichtelijk geworden, ook heb ik een nieuw logo en een nieuwe header. Hier en daar zitten nog wel wat kleine foutjes in, die moet ik er nog uit halen. Dus mocht je ook nog iets zien wat niet helemaal klopt, laat dan gerust een reactie achter of stuur me een mailtje. Heel erg bedankt alvast! Ik ben ook enorm benieuwd wat jullie van mijn nieuwe blog layout vinden.

Pagina met freebies herorganiseren en alle nieuwe freebies online
Yesss! Er zijn in totaal 12 nieuwe freebies online gekomen. De freebies zijn nog niet in categorieën geplaatst. Dit heeft te maken dat mijn nieuwe blog layout online is gekomen en ik het weer net anders wil hebben dan ik eerst in mijn Bullet Journal had geplaatst. Deze maand ga ik daar dan ook mee verder.

Gestructureerd Leven blog taken voltooien
Ook afgelopen maand heb ik enorm veel taken kunnen voltooien voor mijn blog. Daar ben ik echt enorm blij mee! Veel taken zijn taken die ik achter de schermen moest voltooien om mijn blog goed in te kunnen richten met het thema “Gestructureerd Leven”.

Doelen april

Naar de kapper gaan
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik bij de kapper ben geweest, dus ja het is wel weer echt tijd om te gaan. Ik wil mijn haar weer in laagjes hebben. De vorige keer had ik ook highlights in mijn haar en nu heb ik ook behoorlijke uitgroei, daar mag dus ook wel wat aan gedaan worden.

Vakantie vieren
Heerlijk op vakantie gaan of dagjes uit! We zijn er nog niet helemaal uit wat we gaan doen, maar ik wil wel echt genieten van mijn vakantie. Dus geen blog, geen werk, helemaal niets! Heerlijk genieten van de vakantie met mijn gezin.

Freebies herorganiseren
De freebies die nu allemaal online staan ga ik dus weer opnieuw in categorieën plaatsen. Daarbij komt er ook een zoekfunctie, zodat mensen gemakkelijk freebies kunnen opzoeken. Ook komt er een formulier te staan voor freebie aanvragen. Dus mocht je ook een freebie willen, dan kan je een aanvraag plaatsen.

Stickers ontwerpen
Dit jaar ga ik stickers ontwerpen en verkopen via mijn blog. Dit zullen vooral stickers zijn voor in planners, agenda’s en Bullet Journals. Momenteel ben ik al druk bezig met het ontwerpen van bepaalde stickers en ga ik deze maand ook mee verder. Ik ga deze maand ook de eerste serie stickers helemaal afmaken. Ik ben ook zeer benieuwd of jij ook stickers gebruikt en wat voor stickers jij graag zou willen hebben voor in jouw agenda, planner of Bullet Journal? Heb je een bepaald idee dat ik kan gaan ontwerpen en wat jij echt mist in de stickerwereld? Laat het me weten, ik ben enorm benieuwd naar jouw ideeën!

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: