Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Een tijdje geleden werd ik benaderd door het bedrijf DutBle (Dutch Blend) of ik ook lid wilde worden van hun platform en of ik hun Premium Blender Goodiebox wilde reviewen. Ik vind goodieboxen altijd erg gaaf en ik was dan ook enorm nieuwsgierig hiernaar. In dit artikel vertel ik dan ook meer over DutBle.com en laat ik alle items van de DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro zien!

Over DutBle

Dutble.com is een wereldwijd online sociaal platform. Je kan je gratis aanmelden bij DutBle en alle leden worden Blenders genoemd. Natuurlijk ben ik ook gelijk lid geworden. Als je je aanmeldt, moet je wel veel informatie opgeven. Ik kan me best voorstellen dat sommige mensen dit vervelend vinden. Je moet bijvoorbeeld je adres opgeven, je favoriete sierraadkleur, schoenmaat, bh-maat, welk merk en versie telefoon je hebt en meer. Deze informatie hebben ze vooral nodig als je Premium Blender wilt worden, zodat ze de juiste items naar je toe kunnen sturen. Van mij had het niet gelijk al ingevuld te hoeven worden, maar pas echt als je Premium Blender wilt zijn. Je kan in contact komen met andere Blenders over de hele wereld. Je kan elkaar volgen en ook bijvoorbeeld met elkaar afspreken voor bijvoorbeeld om te gaan lunchen of te gaan reizen en meer. Wat ook erg leuk is, dat je bij DutBle.com ook super gave items kan scoren bij de DutBle Marktplaats. Dit zijn vooral designermerken die je dan kan kopen voor een zeer toffe prijs! Mocht je het ook leuk vinden om lid te worden, je kan mij vinden onder gebruikersnaam: MissSentinelli.

De DutBle Goodiebox

Je kan bij DutBle.com ook Premium Blender worden. Je ontvangt dan elke drie maanden de DutBle Goodbiebox en kan je gebruik maken van privileges, zoals het testen van de DutBle app. Maar ook krijg je toegang tot gave Premium campagnes die niet toegankelijk zijn voor de gratis Dutch Blenders.

De DutBle Goodiebox is een box vol met gave items van toffe en ook nieuwe merken! Je kan hierin hele mooie sieraden verwachten of huidverzorging en ook trendy accessoires. Elke box is weer een verassing en de waarde is altijd minimaal €100! In mijn geval was de Goodiebox zelfs minimaal 200 Euro waard. De welkomstbox kost 5 Euro en daarna kost het elke maand 8,95 Euro. Let hier dus wel op, want je betaalt dus 26,85 Euro per box en niet 8,95 Euro. Je kunt de goodiebox welk op elk moment opzeggen, dus dat is wel zeer prettig!

De items in mijn DutBle Goodiebox

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Wat me als eerste echt opviel ook gelijk mijn favoriete items, zijn deze twee items van Perditi. Ik kende het merk totaal niet, dus hier was ik wel enorm benieuwd naar. Het horloge vind ik echt prachtig! Heel mooi design en de kleur vind ik ook echt top. De horloges van Perditi kosten 149 Euro. Wel denk ik dat dit een horloge is uit een oudere collectie, aangezien ik deze ook niet meer terug kan vinden op de website van Perditi zelf. Wel vind ik hem echt heel erg mooi.

De andere is een hele mooie armband, deze kan ik wel terug vinden op de website van Perditi is kost 38 Euro. Ook deze vind ik erg mooi en past ook goed om mijn arm.

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Dan heb ik ook nog twee andere armbanden van het merk Nemi. En Nemi is een sieradenmerk van de oprichter van DutBle zelf. Ik heb ook even op de website van Nemi gekeken en daar kon ik deze sieraden helaas niet meer vinden. Wel een aantal soortgelijke armbanden en die kosten 29,99 Euro. Ik vind ze wel mooi, maar ze zijn te klein voor mij. Helaas hebben ze de verkeerde maat opgestuurd en dat is jammer.

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

Ook kreeg ik bovenstaande scrunchie gekregen van het merk MAE.S. Ik ben hier wel blij mee, want ik kon wel zoiets gebruiken voor mijn haar. Ik ben altijd mijn elastiekjes kwijt en ik vind deze wel erg mooi. De scrunchie kost 9,95 Euro.

Unboxing DutBle Goodiebox t.w.v. minimaal 200 Euro voor Premium blenders

En als laatste zat er ook nog een sample in van Nomade eau de parfum van Chloe. Dit vind ik wel een heel lekker geurtje, dus hier was ik ook wel blij mee!

Er zitten hele mooie items in de DutBle goodiebox, vooral het Perditi horloge en de Perditi armband vind ik echt super mooi. Het is alleen jammer dat de Nemi armbanden niet mijn maat waren. Ik kan deze dus helaas niet goed dragen, want ze gaan dan ook iedere keer los als ik ze om heb. De waarde van de Goodiebox komt uit op 256,93 Euro, dat vind ik wel een zeer mooie waarde!

Ben je ook geïnteresseerd in het connecten met andere Blenders, het scoren van gave designeritems voor een toffe prijs en eventueel de DutBle Goodbiebox? Meld je je dan nu aan via Dutble.com.

Ken jij DutBle.com al? Wat vind jij van de DutBle Goodiebox?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: