Raambekleding op maat via Voordeelgordijnen.nl

Raambekleding op maat via Voordeelgordijnen.nl

Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis. Voor veel mensen zijn gordijnen in de woonkamer en vooral in de slaapkamer echt onmisbaar. Het geeft een zeer fijne sfeer en daarnaast zorg je er ook voor dat niet iedereen ‘s avonds bij je binnen kan kijken. De gordijnen kan je sluiten zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Voordeelgordijnen.nl kan je meer dan 300 verschillende soorten stoffen en type raambekleding vinden. In dit artikel vertel ik meer over raambekleding op maat via Voordeelgordijnen.nl.

Voordeelgordijnen.nl is webshop met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raambekleding op maat. Zij bieden de scherpste prijzen en ze leveren zeer hoge kwaliteit producten. Bij Voordeelgordijnen.nl kan je ook terecht voor losse stof of bijpassende accessoires. Daarnaast hebben ze binnenkort ook nog eens rolgordijnen in hun assortiment.

Voor in huis kan je verschillende soorten gordijnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen (overgordijnen), vouwgordijnen, vitrages en inbetweens. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden van deze soorten gegeven met de voordelen die zij bieden.

Gordijnen (overgordijnen)

Raambekleding op maat via Voordeelgordijnen.nl - gordijnen

Gordijnen maken je woning helemaal af. Ze zien er mooi uit, ze geven je meer privacy in huis en creëren vooral gezelligheid. Gordijnen hebben een isolerende werking waardoor het gebruik hiervan zeer energiebesparend is. Ze zijn goed voor het milieu en voor jouw eigen portemonnee. Gordijnen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft zodra je ze dicht hebt gedaan.

Gordijnen kunnen op maat worden gemaakt, zodat het voor elke kamer en raam geschikt is. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om korte gordijnen te nemen of zelfs de gordijnen te laten lopen tot aan de grond. Ze zijn ook in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in geweven of bedrukte stoffen.

Voor in de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen enorm geschikt. Ze hebben namelijk een zonwerende functie en houden het licht tegen. In de winter houd je dan de warmte binnen en in de zomer hou je zelfs de warmte buiten.

Vouwgordijnen

Raambekleding op maat via Voordeelgordijnen.nl - vouwgordijnen

Ook kan je ervoor kiezen om in plaats van normale gordijnen juist een vouwgordijn te nemen. Vouwgordijnen stapelen zich zigzaggend en gelijkmatig op bij het openen. Zodra een vouwgordijn helemaal open is, heb je een prachtig strak pakket stof bovenaan je raam hangen. Het ziet er zeer sfeervol uit. Een vouwgordijn wordt bediend met een koord of een ketting, zodat de gebruiker zelf kan bepalen hoe ver het open of dicht gaat. Ook vouwgordijnen zijn in vele verschillende kleuren en designs verkrijgbaar.

Vitrage / inbetweens

Raambekleding op maat via Voordeelgordijnen.nl - inbetween

Naast gordijnen zijn er ook vitrages en inbetweens verkrijgbaar. Een vitrage is gemaakt van transparante stof en zijn daarnaast ook lichtdoorlatend. Een inbetween zit tussen een vitrage en een gordijn in. Een vitrage of inbetween kan je gebruiken als afscherming van de ramen zodat je meer privacy in huis hebt, zonder dat dit ten koste gaat van lichtinval. Vitrages en inbetweens zijn ook in vele mooie kleuren, transparante stoffen en verschillende designs te krijgen. Vitrages worden ook vaak in combinatie met overgordijnen gebruikt.

Kies de juiste raambekleding

Mocht je op zoek zijn naar nieuwe raambekleding, kijk dan goed wat voor soort raambekleding bij een bepaalde ruimte past. Een ruimte lijkt bijvoorbeeld langer door lange gordijnen. En in kleine ruimtes is het ook verstandig om gordijnen in een effen kleur te nemen. Een drukke patroon kan een ruimte namelijk kleiner laten lijken. Zorg er ook voor dat de gordijnen passen bij de stijl van de inrichting van je huis. Kijk dus naar de kleuren en patronen van jouw inrichting. Zo zorg je ervoor dat de gordijnen zeer goed bij jouw inrichting passen en ook een mooie sfeer in huis brengen.

Maak jij ook gebruik van gordijnen of vitrages in huis? Wat gebruik jij het liefst voor jouw ramen?

Samenwerking / Gesponsord. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: