Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant

Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant

Dagelijks gebruik ik een deodorant en dan vind ik het zeer belangrijk dat de deodorant mij goed beschermd tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Ik heb al eerder artikelen geschreven over verschillende deodorants van Salt Of The Earth. Ik ontving weer een nieuwe deodorant, namelijk de Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant. Alle deodorants van Salt Of The Earth zijn 100% natuurlijk. In dit artikel laat ik de nieuwe deodorant aan jullie zien en vertel ik wat ik ervan vind.

Ik ben echt fan van de Salt of the Earth deodorants. Tot nu toe heb ik alle deodorants opgemaakt. Salt of the Earth maakt sinds 1993 milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. Ze ontwikkelden verschillende serie deodorants die je op een natuurlijke manier tegen ongewenste transpiratiegeurtjes beschermen. Alle Salt of the Earth deodoranten bevatten huidverzorgende Aloë Vera en die met een geurtje bevatten daarnaast ook botanische extracten en essentiële oliën. Klinkt goed toch?

Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant

De Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant heeft een inhoud van 75ml en de verpakking ziet er echt goed uit. De deodorant is niet getest op dieren en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Hoe top is dat?!

Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De deodorant is 100% natuurlijk en is samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera.

Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant

De deodorant beschermt langdurig zonder witte strepen achter te laten op mijn kleding. Hoe mooi is dat! Ik vind het namelijk erg vervelend als er witte strepen achtergelaten worden. En wat ook erg fijn is, dat er ook een refill versie is, dus je kan de Salt of the Earth Ocean & Coconut Deodorant navullen. Ook is er een spray variant van deze nieuwe deodorant, als je dat liever hebt dan een roll-on.

Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant

De geur van de deodorant is ook erg top. De basis van sandelhout en kokosnoot en frisse accenten van meloen en citrus doen je echt denken aan de ocean. Heerlijk! Ik vind het een zeer fijne deodorant die mij ook lang beschermd, echt top!

De Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant kost 6,48 euro voor een inhoud van 75ml.

Salt Of The Earth Ocean & Coconut Roll-On deodorant is verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, DA en diverse webshops (zoals Biggreensmile.nl). Meer informatie over Salt Of The Earth kan je hier lezen: saltoftheearthdeodorant.com.

Ken jij het merk Salt Of The Earth al? Wat vind jij van de producten van Salt of the Earth?

Dit artikel bevat gekregen producten en ook een affiliatielink. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: