Webshop Claywork by Sanne is online!

Webshop Claywork by Sanne is online!

Yeahhh!! Vandaag is de webshop van mijn lieve vriendin Sanne online gekomen: Claywork by Sanne. Ze verkoopt prachtige handgemaakte oorbellen via haar webshop. Zoals jullie wellicht wel weten, heb ik ook veel oorbellen van haar en ik laat ook een aantal zien die ik in mijn zelfgemaakte sieraden doos heb gehangen. In dit artikel vertel ik meer over haar webshop.

Webshop Claywork by Sanne is online!

Sinds een tijdje maakte Sanne prachtige handgemaakte oorbellen. Ze gebruikt hiervoor polymer clay, dit is namelijk zeer geschikt voor het gebruik van sieraden. De klei is erg licht, je merkt soms niet eens dat je oorbellen in hebt! Zeer comfortabel en ze zijn gewoon echt prachtig! De oorbellen zijn dus handgemaakt, en daarom is elk paar uniek. Echt tof toch?!

Hieronder heb ik een aantal foto’s van mijn zelfgemaakte sieraden doos met een aantal van mijn (vele) oorbellen haha.

Webshop Claywork by Sanne is online!

Webshop Claywork by Sanne is online!

Webshop Claywork by Sanne is online!

Ik vind de oorbellen echt prachtig en ik draag ze dan ook elke dag! Ze zitten zeer comfortabel en ze passen bij al mijn outfits! Ik heb ook al een nieuwe bestelling geplaatst in haar webshop hihi. Wow, de nieuwe oorbellen die ze in haar webshop heeft staan, zijn echt super mooi!

Neem dus snel een kijkje in haar webshop: Claywork by Sanne!!

Lieve Sanne, ik wil je heel veel succes en veel plezier wensen met jouw super mooie webshop!

Wat vind jij van de oorbellen van Sanne?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: