SentinQ – Nu te spelen op Miss Sentinelli


SentinQ

Een aantal jaar geleden speelde ik graag Sudoku, toen het nog helemaal een hype was. Ik vond het echt een super leuk spel en speelde dit vaak in de trein toen ik nog geen iPad had en geen internet in de trein. Ja, het is dus alweer een behoorlijke tijd geleden haha. Mijn site was toen ook nog geen blog, maar ik had toen een andere website op sentinelli.nl. Voor mijn bezoekers maakte ik toen een leuk spelletje dat geïnspireerd was op Sudoku en op Kakuro. Mijn bezoekers vonden het toen een erg leuk spelletje. Het leek me dan ook leuk om dit spelletje weer op mijn blog te plaatsen, zodat mijn bezoekers dit ook kunnen spelen 🙂 . Benieuwd? Kijk dan snel verder!

SentinQ is dus een spel geïnspireerd op de spellen Sudoku en Kakuro. Maar hoe werkt het nu precies?


SentinQ

Je ziet in totaal 3 kolommen en 4 rijen. Bij elk kolom en elke rij zie je een getal staan. Dit is de som van de desbetreffende kolom of rij. Je mag alleen de getallen 1 t/m 9 invullen en elk getal mag maar 1 keer voorkomen in een rij of kolom. Er zijn voor jou al 2 getallen ingevuld, omdat het best een pittig puzzeltje is :).


SentinQ

Als je de puzzel opgelost hebt, dan kan je op “verstuur” drukken. Je ziet dan gelijk of je het goed hebt gedaan of niet.


SentinQ

Zorg er dus voor dat je hem goed oplost, zodra je de puzzel verstuurt en hij is niet goed, dan moet je namelijk gelijk met een nieuw spel beginnen, je ziet niet welke cel je fout heb ingevuld. Dit wil ik nog we voor elkaar krijgen :).

Daarnaast komen er binnenkort meerdere versies, met verschillende niveaus, dus moeilijkere versies en makkelijke versies.

Je kan SentiQ hier spelen: SentinQ.

Ik ben zeer benieuwd wat jullie van SentinQ vinden :). Laat het me weten in de reacties :).

Speel of speelde jij ook graag Sudoku of Kakuro?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: