5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #4


5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #4
Bron: Moviemeter.nl

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. En vandaag vertel ik weer 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Er komen binnenkort nog een aantal delen 🙂 .

Maleficent
Maleficent is een fantasie film dat gaat over de boze heks Maleficent, gespeeld door Angelina Jolie, die op de begoortedag van een prinsesje een vloek uitspreekt dat het meisje zichzelf op haar zestiende aan een spinnewiel zal prikken en hierdoor zal gaan sterven. In de film zie je hoe Maleficent zo’n boze heks is geworden en waarom zij eigenlijk het meisje vervloekt heeft.

Ik ben echt dol op fantasiefilms en deze is ook weer echt super. Heel mooi in elkaar gezet, er zit actie maar ook drama en veel fantasie in, heerlijk! Angelina Jolie heeft ook weer haar rol erg mooi gespeeld.

The Imitation Game
The Imitation Game gaat over het levensverhaald van een Britse wiskundige en informaticus, genaamd Alan Turing. Hij werkt tijdens de Tweede Wereldoorlog voor de Britse crypto-analytische dienst. Het doel was om onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te gaan ontcijferen. Alan Turing moest als één van de eersten de Duitse Enigma-codes breken zodat de oorlog gewonnen kon worden.

Ik ben zeer verrast over deze film. Over het algemeen kijk ik niet graag drama’s of oorlogfilms, maar deze vind ik echt zeer goed. Het verhaal is mooi en spannend en je blijft eigenlijk maar kijken om te zien hoe alles verloopt. Zeker een aanrader om eens te kijken.

Kingsman: The Secret Service
Kingsman gaat over een jongeman genaamd Gary die eigenlijk alleen maar in de kroeg te vinden is met zijn vrienden, zijn hele leven dreigt te ontsporen. Hij komt vast te zitten en een agent van een geheime organistatie haalt hem hieruit en neemt hem onder zijn vleugels. Gary gaat deel nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent. Ondertussen wordt de wereld bedreigt door een IT-genie, gespeeld door Samuel L. Jackson.

Heerlijke actie film met geweldige humor en fantasie erin. Ik hou echt van dit soort films. Er spelen hier ook zeer bekende acteurs in, zoals dus Samuel L. Jackson, die ook weer een geweldige rol speelt. Het verhaal is zeer goed en echt spannend. Ook deze film is zeker weer een aanrader om te gaan kijken!

Mortdecai
Charlie Mortdecai, gespeeld door Johnny Depp, moet de wereld rondreizen van de Britse MI5 om een gestolen schilderij te vinden. Echter ondertussen gebeuren er allerlei rare dingen en moet hij het opnemen tegen Russen, zijn vrouw en een terrorist.

Een super leuke en vermakelijke film. Ook hier spelen vele bekende acteurs en actrices in, zoals waaronder Gwyneth Paltrow. Het is echter niet Johnny’s beste film, maar zeker wel de moeite waard om te gaan kijken. Er zit veel actie in, maar ook erg veel humor.

https://www.youtube.com/watch?v=QTAz8lTDCmk

The Gambler
Een docent genaamd Jim Bennett heeft een erge gokverslaving. Hij blijft maar gokken en als hij gaat lenen om winst te kunnen maken zodat hij zijn schulden af kan betalen, blijft het maar mis gaan en zijn schulden blijven maar toenemen. Hierdoor komt hij in de handen van de maffia, en hoe gaat hij dit nu oplossen?

Een aardige film waarmee je kan zien hoe erg gokverslaving kan zijn. Je blijft maar hopen dat het goed komt, maar het gaat steeds weer mis en hierdoor wil je dus blijven kijken om te zien hoe hij het op gaat lossen.

Dit waren weer de 5 films die we de afgelopen tijd hebben gezien. Ik ben benieuwd of jullie deze films ook hebben gezien en wat jullie hiervan vonden.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: