Mijn leven in foto’s #15 – Rijksmuseum: New for Now en De Nachtwacht, Alkmaar kaasmarkt


Kaastmarkt - Alkmaar

Afgelopen dagen hebben we weer heerlijk weer gehad. Gisteren heb ik ook een dagje vrij genomen, we hadden namelijk weer een PhotoWalk en dit keer zijn we naar Alkmaar geweest en afgelopen week zijn we naar het Rijksmuseum geweest.

Vandaag laat ik jullie nog meer zien wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen twee weken. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven - Rijksmuseum - Nachtwacht

Via BloggersNetwork werd ik door het Rijksmuseum uitgenodigd om een kijkje te nemen bij hun nieuwe tentoonstelling New For Now. Voor de komst van fotografie is mode vooral te zien op prenten. Deze modeprenten werden dan ook als de voorloper van de huidige modebladen gezien. Mijn man en ik zijn dan ook afgelopen zaterdag naar het Rijksmuseum geweest om de tentoonstelling te bekijken. We mochten ook de rest van het museum bekijken en natuurlijk hebben we ook de Nachtwacht bekeken. Wat is die mooi, groot en bijzonder zeg!!


New for Now

New for Now

Ik kreeg ook het boek van New For Now mee naar huis, hier staan vele verhalen en prenten in, zoals ook die van Marie-Antoinette.


Rijksmuseum

Ook hebben we heerlijk gegeten in het Rijksmuseum 🙂 . Aankomende donderdag zal er een uitgebreid verslag over mijn dag aan het Rijksmuseum en de tentoonstelling New for Now online komen 🙂 .


Elle magazine

Nieuw leesvoer 🙂 ! Ik ben echt dol op de ELLE 🙂 !


Blogboek

Dit blogboek heb ik inmiddels alweer bijna uit, ook hier heb ik vele handige tips uit kunnen halen. Binnenkort komt hier een uitgebreid artikel over online 🙂 .


Sims Freeplay glitch

Sommige glitches in The Sims Freeplay zijn echt te grappig, zoals hierboven. Twee Sims zitten vast in de grond haha.


Orphan Black

Mijn man en ik zijn beide echte serie liefhebbers. We kijken tegenwoordig veel meer series dan films haha. Een lieve bezoekster gaf de tip om Orphan Black te gaan kijken en dat hebben we geweten ook! We zitten inmiddels alweer in seizoen 3 haha, wat een te gekke serie zeg! Zeker een aanrader! Ik zal hier ook volgende week een artikeltje over schrijven.


Pakket gemist

En toen we gisteren thuis kwamen, lag er dit in onze brievenbus. Zucht, altijd fijn vlak voor het weekend. Dat wordt dus weer wachten op maandag totdat ik mijn pakketje krijg 🙂 . Ik ben wel echt zeer benieuwd hiernaar, ik wacht echt op het pakketje haha. Binnenkort zullen jullie zien waarom 🙂 !

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 . Vandaag ga ik weer nieuwe spulletjes halen voor de winactie die komende week online komt 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: