Internet ABC Tag


Horloge.com O CLock

De internet ABC tag bestaat al een tijdje en ik vind hem echt leuk dat ik besloot om hem ook eens in te gaan vullen. Het is de bedoeling dat ik van elke letter van het alfabet langs ga en kijk welke websites ik vaak bezoek.

A
Twee blogjes komen tevoorschijn, namelijk die van Anne Solveig (bestaat niet meer) en die van Annemerel. Deze twee blogs volg ik al echt een behoorlijke tijd. Zeker een aanrader om te volgen 🙂 .

B
Hoe kan het ook anders 🙂 , Bloglovin! Via deze site volg ik al mijn favoriete blogs op één plek. Zeer handig en overzichtelijk! Daarnaast zie je gelijk als een blogger een nieuw artikel heeft geplaatst. Een andere website die ik bezoek is Buienradar.nl, de laatste tijd valt het wel mee omdat het gewoon echt mooi weer is. Maar in tijden dat het geen mooi weer is, bezoek ik deze site echt vaak. Ook twee blogs staan er in mijn lijst, namelijk Be Beautifully van Lonneke en Beautygloss van Mascha 🙂 . Deze twee blogs volg ik ook weer echt graag.

C
Een site die ik de laatste tijd veel heb bezocht is Copyscape.com. Tegenwoordig worden er veel blogs “gekopieerd” en met deze website kan je kijken of er andere website is met jouw content. Ik snap echt niet waarom mensen andere blogs helemaal kopieren, echt vervelend en wat hebben ze eraan? 🙁

D
Bij de D komen er weer twee blogs tevoorschijn, namelijk Dutch fashion cafe en Door Mariska, beide zeker aanraders om te gaan volgen. En bij DoorMariska.nl blog ik elke laatste woensdag van de maand over fotografie 🙂 .

E
Weer een blog dat in mijn lijst naar voren komt, is Elegantic, echt een leuke blog om te volgen.

F
Ah Facebook, hoe kan het ook anders 🙂 . Ik ben echt verslaafd aan Facebook haha.

G
Uhmm…Google, moet ik meer zeggen? 😉

H
Hans van Vrouwerf, de website van mijn lieffie 🙂 , met al zijn fotografie werk. En voor kleding kijk ik vaak op H&M.

I
Twee blogs, namelijk I live for my dreams van Sas en Inspiired by life van Manon. Beide blogs en bloggers zijn echt super leuk om te volgen! Mijn verloofde en ik kijken graag films en series en daarom kijk ik ook vaak op IMDB voor informatie 🙂 .

J
Hier heb ik helemaal geen websites voor haha.

K
Ik vind het altijd leuk om rond te snuffelen op websites voor fijne producten. Ik kom dan ook vaak op de website van Kruidvat.

L
Een blogger waar ik echt veel respect voor heb, is Lisanneleeft. Ook haar DIY artikelen vind ik altijd super leuk.

M
Hier komen weer een aantal blogs naar voren, zoals Misslipgloss en Mijnkladblog.

N
De komt voor de NS. Ik reis natuurlijk elke werkdag met de trein en hier hou ik dan de vertrektijden en vertragingen bij.

O
De laatste website die ik heb bezocht is Only for Men. Een mooie website met kleding voor sjah alleen mannen 🙂 .

P
Nog een blogger die ik echt super graag volg is Pinkit van Bianca. Echt een topper en zeker een aanrader om te gaan volgen!

Q
Hier heb ik ook geen websites van.

R
Roamler, hiermee verdien ik nog een extra zakcentje door opdrachten uit te voeren 🙂 .

S
Jaaa, mijn eigen blog natuurlijk 🙂 Sentinelli.nl 🙂 .

T
Twitter, ook hier ben ik echt verslaafd aan. Ik kijk elke dag echt super vaak op Twitter haha.

U
Onze eigen fotografie blog en site Undiscovered Pictures 🙂 .

V
Weer een blogger die ik echt graag volg is Vanessablogt.

W
Ik vind het altijd leuk om te zien wie mij volgt en wie mij niet meer volgt via Twitter, dit doe ik dan via Who Unfollowed Me.

X
Nog een website waar ik graag even rondsnuffel naar leuke spulletjes, is Xenos.

Y
Filmpjes bekijken doe ik ook echt graag, ik volg bloggers via Youtube, maar ook andere informatieve filmpjes of grappige filmpjes kijk ik graag via Youtube.

Z
Voor kleding en accessoires kijk ik ook vaak op Zalando :).

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: