Doelen augustus + GRATIS werkboek

Doelen december + GRATIS werkboek

Het is alweer begin augustus en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand? Kijk snel verder!

Doelen augustus

We zijn inmiddels verhuisd en onze focus lag vooral op het verhuizen en ook op onze vakantie. Nu zijn er een aantal grote projecten waar we mee bezig gaan houden, maar ook heb ik voor mezelf twee doelen opgesteld voor deze maand.

Werkplek inrichten
Op zolder komt mijn werkplek. Nu staan nog veel dingen in dozen en losse spullen op zolder. Op dit moment werk ik dan ook aan onze eettafel. Veel spullen staan ook nog in onze opslag. We gaan deze maand dan ook mijn werkplek inrichten. Mijn man heeft nog bureaus staan in onze opslag die ik kan gebruiken. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte hoe mijn werkplek eruit komt te zien.

Elke week 2 blogartikelen online en eventueel 1 video online
Ik ga elke week 2 blogartikelen online plaatsen en daarnaast wil ik ook 1 video online zetten. Deze blogartikelen komen op dinsdag en donderdag online en een apart artikel met een video erin op vrijdag. Nu het vakantie is voor Thomas, gaat het wellicht niet elke week lukken om een video te plaatsen. Maar ik wil er wel voor gaan.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: