Nieuwe kleding van Miss Etam

Afgelopen weekend hebben we ons huisje helemaal opnieuw ingericht. Na 5 weken lang ellende na een gesprongen waterleiding, was het dan nu zo ver om nieuwe laminaat te leggen. Tevens hebben we ook nieuwe meubeltjes gehaald. Ik ben echt super blij met het resultaat. Het is nog niet helemaal af, hier en daar nog wat mooi aankleden en we hebben nog twee eetkamerstoelen nodig hihi. Het leek me leuk om binnenkort eens een roomtour te doen voor jullie! Omdat we zo druk waren afgelopen weekend komt er vandaag geen beauty artikel, maar een vraag me alles artikel 🙂 !

Ik vind het altijd super leuk om jullie reacties en mailtjes te lezen :). Ik krijg ook best vaak vragen en leuke opmerkingen over mijn blog en over mezelf. Nu wil ik jullie graag de kans geven om mij alles te vragen in dit blogartikel.

Heb jij een leuke, grappige, of interessante vraag over mijn blog of over mijzelf, laat dan een reactie achter. Over een tijdje zal ik dan de vragen beantwoorden 🙂 .

Brand maar los :)!! Ik ben zeer benieuwd naar jullie vragen :).

Vraag me alles!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: