Update bruiloft voorbereidingen


Update bruiloft voorbereidingen

Yeahhhh nog minder dan een maandje en dan gaan we trouwen!! <3 <3! Zooo spannend allemaal haha. Gisteren kwam er geen blogje online, omdat ons huis helemaal verbouwd wordt na de gesprongen waterleiding. En daarnaast zijn mijn vriendinnetje en ik bedankjes gaan maken voor de bruiloft hihi. Het is inmiddels ook alweer een tijdje geleden dat ik een update over onze voorbereidingen van de bruiloft plaatste. En vandaag vertel ik jullie meer over onze voorbereidingen 😀 . Geniet dus van dit update bruiloft voorbereidingen artikel.

Trouwjurk


Droomjurk gevonden

In Maart ben ik met mijn vriendinnetje naar La Nova geweest om weer mijn jurk te passen en de laatste afmetingen te gaan doen. Die dag had mijn vriendinnetje ook weer mijn bruidskapsel gedaan en mijn make-up. Ook heb ik die dag al mijn sieraden gedragen zodat we het totaalplaatje konden bekijken en WOWWW, alles was echt perfect!!! Nog even en ik kan mijn jurk gaan ophalen 🙂 .

Boeket & corsages
Inmiddels weet ik de kleur van mijn verloofde’s pak en ik kon nu een boeket en corsages gaan uitzoeken en bespreken bij de bloemiste. Hij wordt echt super mooi, maar goh wat zijn die dingen prijzig zeg haha.

Bedankjes
Zoals ik al zei, hebben mijn vriendinnetje en ik de bedankjes in elkaar gezet. Ze zijn nog niet helemaal af, maar over een week sowieso. We houden beide van knutselen en ik wilde zelf al iets in elkaar gaan zetten als bedankje en hebben besloten hier iets heel gaafs en unieks van te gaan maken.

Uitnodigingen
Alle uitnodigingen zijn inmiddels ook verstuurd 🙂 . Alleen van mijn werk moeten ze nog krijgen, maar dit gaat maandag gebeuren. Ik ben echt super blij met onze kaart (zie eerste foto) en we kregen gisteren al super leuke en lieve reacties 😀 .

Ringen
Yup, die zijn ook al een tijdje uitgezocht 🙂 . Echt super mooi!!! Ik kan helaas nog niets verklappen, maar och ik wou dat ik mijn ring nu al mocht dragen haha.

DJ
De DJ is ook helemaal rond. Helemaal aangegeven wat we precies wilden qua muziek, ook onze eigen verzoeknummers etc.

Bruidstaart
We wisten sowieso hoe we onze bruidstaart ongeveer wilden hebben. Van de week hebben we alles doorgenomen met degene die de taart voor ons gaat maken. Ook mochten we al taart met verschillende smaak gaan proeven om te bepalen welke smaak we willen hebben 🙂 .

Vervoer
Met mijn jurk moeten we wel vervoer hebben, ik kan echt niet overal naar toe lopen haha. Dus we hebben ook vervoer voor de hele dag geregeld 🙂 .

Trouwambtenaar
Aanstaande maandag gaan we naar onze trouwambtenaar om alles door te nemen. Ik ben hier echt zeer benieuwd naar!

We moeten nog wel veel kleine dingen regelen. Zo druk!! Maar ook omdat ons huis op dit moment verbouwd wordt, is het extra extra druk haha, maar wel echt super leuk!!

Helaas kan ik geen foto’s laten zien nog van allerlei dingen de we geregeld hebben, omdat het voor de gasten wel een verrassing moet blijven 🙂 hihi.

Nog minder dan een maandje!!!!! <3 <3

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: