Foto’s van PhotoWalk Brugge


Foto's van PhotoWalk Brugge

OK, schaam! Het is alweer bijna een half jaar geleden dat we hier naar toe zijn gegaan met de PhotoWalk. Maar ja, wie wat bewaart, die heeft wat toch? Haha. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s van PhotoWalk Brugge zien. Een aantal portret foto’s en een aantal avond foto’s 🙂 .

Ik vind Brugge echt wel een mooie stad hoor, maar och wat is het daar toeristisch zeg. We waren hier in december vorig jaar en je kon eigenlijk amper lopen door de drukte. Het was dan ook zeer moeilijk om foto’s te kunnen maken. Bovenstaande foto is in de avond gemaakt. Ik vind deze best mooi, je ziet namelijk de maan in de verte op komen 🙂 .


Foto's van PhotoWalk Brugge

Portretfotografie vind ik ook steeds echt leuker te vinden. Bepaalde gezichtsuitdrukkingen of momenten waar mensen mee bezig zijn vast leggen vind ik echt geweldig. Zoals bovenstaande meneer is even pauze aan het nemen van zijn werk.


Foto's van PhotoWalk Brugge

Bovenstaande foto vind ik echt geweldig 🙂 .


Foto's van PhotoWalk Brugge

Straatmuzikanten zijn ook echt geweldig om op de foto te zetten. Zoals je kan zien was het die dag best koud 🙂 .


Foto's van PhotoWalk Brugge

Brugge is best mooi in de avond. Vele gebouwen zijn dan mooi verlicht. En de spiegelingen in het water maken het ook helemaal af.


Foto's van PhotoWalk Brugge

Lampjes en lichtjes in december 🙂 , bovenstaande foto vind ik ook echt mooi geworden.

Brugge vind ik best mooi, alleen vind ik persoonlijk Gent een mooiere en leukere stad 🙂 .

Wat vind jij van bovenstaande foto’s? En ben jij wel eens in Brugge geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: