Verlaten klooster met kerk


Verlaten klooster met kerk

Dit verlaten klooster met kerk hebben we ook alweer 4 jaar geleden bezocht. Ik zag dat ik ook hier weer geen apart artikel van had geschreven, dus vandaag vertel ik jullie hier iets meer over en laat ik mijn foto’s zien.

Het kan zijn dat je een aantal foto’s al gezien hebt, bij bijvoorbeeld DoorMariska.nl. Ik heb namelijk wel een aantal hiervan al gedeeld haha.

Dit verlaten klooster met kerk staat ergens in België. Van het klooster zelf heb ik geen foto’s gemaakt, maar wel van de kerk of kapel die erbij hoort. Dit vond ik namelijk toch wel het meest gave van het gebouw. Het is namelijk echt een zeer bijzonder gebouw om te zien, vooral de lijnen en stippen maken het echt gaaf.

Hieronder heb ik de foto’s geplaatst:


Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Verlaten klooster met kerk

Er was nog veel intact, zelfs het orgel zag er nog goed en ontzettend mooi uit! Echt super gaaf om te zien. Het blijft een zeer bijzondere locatie, je komt niet vaak zo’n kerk of kapel tegen met zo’n aparte architectuur.

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: