Happy lijstje juni – Met o.a. Zwanger, EPIC en een nieuwe DJI Phantom 3 4k drone


Happy lijstje - DJI Phatom 3 4k drone

We zitten alweer bijna aan het einde van deze maand. Het was weer een super leuke maand en vandaag laat ik jullie zien waar ik allemaal blij word. Een leuk artikeltje met fijne positieve en happy momentjes, zoals EPIC, eindelijk mochten we het bekend maken dat ik zwanger ben en we hebben een nieuwe DJI Phantom 3 4k drone en nog meer happy moments!

Mijn man ♥ Op 2 juni een zeer goede termijnecho gehad en we mochten bekend maken dat ik zwanger ben ♥ Begonnen met de babykamer ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * De Sims Freeplay met een geweldige nieuwe update * #EPIC (Echte Post Is Cool) * Nieuwe dekbedovertrek voor onze boxspring * Alle delen van Uncharted helemaal uitgespeeld, wat een geweldig spel is het toch * Ik sta weer op nieuwe perslijsten * Fijne nieuwe samenwerkingen * Mijn nieuwe Bullet Journal * Orange Is The New Black helemaal afgekeken, wat een einde damn! * PhotoWalk in Heukelum, hier komen nog foto’s van * Nieuwe 360 graden camera * Nieuwe DJI Phantom 3 4k drone, de foto hierboven is hiermee gemaakt * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: