Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)


Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)

Zoals jullie weten, fotografeer ik de laatste tijd niet heel veel meer. Zo nu en dan eens als we een PhotoWalk hebben, maar verder eigenlijk ook niet. Ik vind het dan ook heerlijk om de foto’s van mijn man (Hans van Vrouwerf) te bekijken. Hij maakt prachtige natuurfoto’s en is ook bezig met een geweldige serie “Urban Sightseeing”. Ik wil jullie dan ook eens een aantal foto’s laten zien die hij heeft gemaakt.

De laatste tijd gaat hij vaak op pad om super mooie zonsondergangen en zonsopgangen te gaan fotograferen. Hij staat vaak op om 4 uur (ja, i know, die is gek 😉 haha) om zo vroeg mogelijk op een mooie plek te gaan staan en een prachtige zonsopgang te fotograferen. Hier komen dan ook geweldige platen uit.

Hieronder heb ik ook een aantal foto’s neergezet die hij de laatste tijd gemaakt heeft:


Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)

Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)

Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)

Super mooi he!? En hieronder heb ik een aantal foto’s neergezet van zijn serie “Urban Sightseeing”.


Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)

Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)

Prachtige fotografie van mijn man (Hans van Vrouwerf)

Deze serie vind ik ook echt geweldig om te zien en er zijn nog vele andere prachtige beelden hiervan.

Ik vind het ook top om te zien dat mensen hem toevoegen op Facebook om alleen maar de foto’s te kunnen bekijken. En jullie kunnen hem natuurijk ook toevoegen als jullie zijn foto’s willen zien. Bijna elke dag plaatst hij wel een geweldige foto.

Zijn Facebook kan je hier vinden, zijn naam is Hans van Vrouwerf. Je kan dan heerlijk genieten van zijn foto’s, net als dat ik doe 🙂 .

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: