Serena’s Stijlgids – Een boek vol met beauty, fashion, interieur, food en travel!


Serena's Stijlgids

De lezers die mij volgen via Twitter of Instagram, konden zien dat ik een tijdje geleden veel boeken had besteld waaronder Serena’s Stijlgids van blogger Serena Verbon. Ze blogt al vele jaren op Beautylab.nl en ik volg haar ook al een behoorlijke tijd. Het boek stond dan ook al een tijdje op mijn wishlist en nu heb ik hem eindelijk in mijn bezit 🙂 . Vandaag laat ik jullie zien wat het boek inhoudt en wat ik ervan vind.

Haar boek is echt een must voor iedere vrouw die van beauty, mode, food, interieur en reizen houdt. Bij elk onderwerp heeft ze leuke en handige tips en tricks staan.


Serena's Stijlgids

In het boek schrijft ze best veel over beauty met allerlei tutorials, maar ook over de geschiedenis van nagellak, haar eigen favoriete beautyproducten en 30 dingen die je opvrolijken. Hier staan voor mij ook zeer handige dingen in, zoals het vinden van de juiste foundation (veel voor mij zijn echt te donker), maar ook hoe je gemakkelijk smokey eyes kan maken.


Serena's Stijlgids

In het Bath & Body gedeelte staan veel DIY projecten en daar hou ik echt van. Ik heb al vaak een eigen recept gemaakt van bijvoorbeeld een lip scrub en eigen zeepjes. En in haar boek staan nog meer leuke DIY projecten in, zoals whipped bodybutter, footscrub of bath fizzies. Heerlijk, hier ga ik binnenkort ook echt mee aan de slag!


Serena's Stijlgids

Bij het fashion gedeelte schrijft ze over experimenteren met kleuren en de 3-kleurenregel (die kende ik zelf nog niet eens, super handig!) en hoe je een jurkje op vier verschillende manieren kan dragen. Echt een super leuk onderdeel!


Serena's Stijlgids

Ik hou van leuke interieur spulletjes en hoe we ons huisje nu ingericht hebben. Ik ben ook wel eens bezig om ons huisje in te richten met leuke DIY spulletjes, zoals de Roosjes van herfstbladeren en uiltjes op de tak. En Serena heeft in haar boek ook super leuke DIY projecten staan waarmee je echt hele mooie interieur spulletjes kan maken, zoals de bekende Chanel-bloemenvaas.


Serena's Stijlgids

Heerlijke gerechten komen voorbij in het food gedeelte, zoals Dr. Pepper-kip, of wat dacht je van een heerlijke witte chocoladetaart. Yummie!!


Serena's Stijlgids

Mijn man en ik houden beide van reizen, we hebben al vele verschillende plekken bezocht en willen ook nog steeds meer zien van de wereld! Serena heeft met haar zusjes Tara en Larissa ook een eigen travelblog, namelijk Travellab.nl waar ze allen veel bloggen over reizen. Ook in Serena’s boek vertelt Serena over reizen, haar favoriete steden, travel essentials, een handige handbagage checklist en ook weer een leuke DIY project waarmee je een leuke travel notebook kan maken. Echt super leuk!


Serena's Stijlgids

Ik vind Serena’s Stijlgids echt een super leuk boek! Het leest heel gemakkelijk, zitten vele handige tips en leuke DIY projecten in. En daarnaast zitten er ook prachtige foto’s tussen van haar en van haar katten 🙂 .

Het boek Serena’s Stijlgids kost 22,50 Euro en kan je kopen bij Bol.com. Wil je een gesigneerd exemplaar? Dan kan je via haar eigen blog Beautylab.nl een mailtje sturen naar haar 🙂 .

Ken jij Serena’s Stijlgids al? En wat vind jij van dit boek?

Serena's Stijlgids - Een boek vol met beauty, fashion, interieur, food en travel!
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: