Müllerthal – Een prachtig natuurgebied in Luxemburg


Müllerthal - Een prachtig natuurgebied in Luxemburg

Tijdens onze huwelijksreis in Luxemburg zijn we ook naar voor ons bekend natuurgebied geweest, namelijk Müllerthal. Het Müllerthal ligt tegen de Duitse grens aan en wordt ook wel Klein Zwitserland genoemd vanwege rotsformaties, natuurschoon en beekjes met watervallen. Natuurlijk hebben we ook foto’s gemaakt van dit prachtige natuurgebied! Vandaag laat ik jullie een aantal van deze foto’s zien.

In Müllerthal heb je dus vele beekjes en watervallen :). Hier kan je echt prachtige foto’s van maken. Wij hebben deze foto’s laat op de middag gemaakt, dan is het licht echt super mooi!


Müllerthal - Een prachtig natuurgebied in Luxemburg

Bovenstaande foto is van de meest bekende waterval, namelijk de Schiessentümpel. Is hij niet prachtig?!?!


Müllerthal - Een prachtig natuurgebied in Luxemburg

Haha, ja ook tijdens onze huwelijksreis kwamen we verlaten gebouwtjes tegen, zoals hierboven 🙂 . Hij staat echt super in het licht zo!


Müllerthal - Een prachtig natuurgebied in Luxemburg

En ja, hier zijn we ook naar binnen geweest. Was niets te zien hoor binnen, de buitenkant is daarentegen veeeeeeel mooier haha.

Müllerthal is echt een prachtig natuurgebied en zeker een aanrader om eens te gaan kijken. Bij ons ligt het maar 3 uurtjes ongeveer hier vandaan. In Oktober willen we ook nog terug de Walkers van onze PhotoWalks 🙂 .

Ben jij wel eens in Luxemburg geweest? En ken jij Müllerthal al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: