Winactie – Win een poster van een verlaten pand


Winactie - Win een poster van een verlaten pand

Zoals jullie weten fotografeer ik erg graag verlaten panden. Een tijdje geleden heb ik ook een pagina met alles over het fotograferen van verlaten panden gemaakt. Ik weet dat vele van jullie deze foto’s altijd erg mooi en bijzonder vinden. Daarom heb ik voor jullie dan ook een super gave winactie! Je kan namelijk een poster winnen met een foto van een verlaten pand die ik heb gemaakt! Er zullen in totaal drie winnaars zijn, elke winnaar krijgt een poster van een bepaald formaat πŸ™‚ . Vandaag vertel ik wat je precies kan winnen en hoe je mee kan doen met deze winactie.

Hieronder heb ik per winnaar neergezet wat je kan winnen.
Eerste winnaar: poster van een verlaten pand met afmeting 70×50
Tweede winnaar: poster van een verlaten pand met afmeting 60×40
Derde winnaar: poster van een verlaten pand met afmeting 30×20

En hieronder heb ik een aantal foto’s neergezet waar je zelf uit mag kiezen die je graag als poster wilt hebben.


1. Prachtige entree
Winactie - Win een poster van een verlaten pand

2. Mos in klaslokaal
Verlaten school

3. Vergane gang
Verlaten Chateau met een prachtige entree

4. Vergane kapel
Een aantal verlaten gebouwen

5. Let’s study
Verlaten school

6. Verlaten theater
Verlaten theater

7. Too heavy
Woopz, it was too heavy!

8. My office
My beautiful office

9. Verlaten fabriek
Verlaten fabriek

10. Vergane school
Verlaten school en een verlaten zwembad

11. Verlaten kalkfabriek

12. Spinnenwebben

13. Bal

14. Spinnenwebben 2

15. Working late
Verlaten papierfabriek

16. The big machine
Verlaten papierfabriek

17. Working until midnight
Verlaten papierfabriek

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke foto jij graag als poster zou willen winnen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij opΒ Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op poster van een verlaten pand via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-poster-van-een-verlaten-pand #fotografie #verlaten”

De winactie loopt van 16 december 2015 tot en met 8 januari 2016. Op 10 januari 2016 krijgen de winnaars een mailtje van mij! De winnaars worden ook bekend gemaakt op mijn blog πŸ™‚ . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: