Kerst in Oud Kampen


Kerst in Oud Kampen

Afgelopen weekend was het weer Kerst in Oud Kampen. We zijn hier zaterdag ook naar toe geweest. Met in totaal 17 man en vrouw liepen we hier rond om heerlijk te fotograferen. Het is een geweldig evenement en vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien die ik zaterdag heb gemaakt.

Bij Kerst in Oud Kampen loop je een zeer grote route door het verre verleden, je krijgt te maken met historische doorkijkjes en persoonlijke ontmoetingen met de personages uit Charles Dickens’ kerstverhalen. Dit is echt geweldig om te zien. Het begon om 16.00 uur, wij waren er al iets eerder zodat we eerst alles goed konden bekijken voordat het echt begon. Ontzettend veel vrijwilligers doen mee en dit is echt bijzonder mooi. Ook kinderen hadden zich verkleed en er lag overal nepsneeuw, prachtig!


Kerst in Oud Kampen

Ook Scrooge was er natuurlijk! Deze meneer speelde het echt zeer goed!


Kerst in Oud Kampen

Er was ook een betaalde gedeelte, hier betaal je dan 2 Euro per persoon, en hier kon je veel mooie en bijzondere dingen bekijken. Er was bijvoorbeeld een route naar de kerk waar er ook gezongen werd en er was ook een gedeelte waar er weeskinderen waren die om geld en eten vroegen. Wow, wat speelden die kinderen dat ontzettend goed zeg! Hieronder heb ik nog een aantal foto’s van hen weergegeven.


Kerst in Oud Kampen

Kerst in Oud Kampen

Kerst in Oud Kampen

Dit vond ik denk ik wel het meest bijzonder stukje. Ze deden het echt zeer goed, petje af voor hun!


Kerst in Oud Kampen

Ook waren er een aantal levende standbeelden die hun werk ook echt zeer goed deden. Deze mevrouw ging op een gegeven moment mij de hele tijd aanstaren hahaha, dat was best creepy haha. Wel knap, want ze lachte totaal niet, ze bleef maar staren 🙂 .

Er was nog zoveel meer te zien! Maar door de ongelooflijke drukte (10.000 man op zaterdag en op zondag 90.000 man) is het op een gegeven moment erg lastig om nog meer foto’s te maken. Bovenstaande foto’s zijn dan ook de mooiste foto’s die ik afgelopen zaterdag heb gemaakt tijdens Kerst in Oud Kampen.

In de avond hebben we nog wel een foto gemaakt van Kampen aan het water met de brug. Hier komt nog een apart artikel van, aangezien ik meer wil vertellen hierover en over de techniek die ik gebruikt heb.

Kerst in Oud Kampen is zeker een aanrader, ik denk dat we hier wel vaker naar toe gaan.

Ben jij wel eens naar Kerst in Oud Kampen geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: