Hoe lang hebben we nog een spiegelreflex camera nodig…?


Hoe lang hebben we nog een spiegelreflex camera nodig...?

Sinds dat de nieuwe iPhone uit is, verlang ik steeds meer naar deze nieuwe telefoon. Op dit moment heb ik nog de iPhone 4s die op zich nog best lang mee kan, maar ik zou echt graag de nieuwe iPhone 6 willen hebben. Je kan zoveel meer met deze nieuwe telefoon dan met de 4s. Vooral het maken van foto’s vind ik een belangrijk kenmerk van een telefoon, en met de nieuwe iPhone kun je echt supermooie foto’s maken! Vandaag vertel ik jullie hier meer over.


Hoe lang hebben we nog een spiegelreflex camera nodig...?

De iPhone 6 is niet alleen groter dan de vorige versies, maar ook krachtiger, dunner en lichter. Deze heeft namelijk een nieuwe camera met focus pixels. De autofocus is heel snel waardoor je scherpe foto’s kunt maken van bewegende beelden en ook spontaan een foto kunt maken. Alles gaat natuurlijk helemaal full HD in de hoogste resoluties. Ook is het zeer goed om te zien dat de iPhone ook een automatische HDR-functie heeft zodat jouw foto’s altijd perfect belicht zijn… niet alleen in het donker, maar ook wanneer er té veel licht is!

Misschien nog wel het leukste is de slowmotion camera waarmee je video’s kan maken met 240 frames per seconde. Echt super! Zie hieronder een voorbeeld van zo’n video.

De camera is dus echt zeer verbeterd en vooral voor het bloggen komt een goede camera goed van pas. Als ik bijvoorbeeld mijn spiegelreflex camera niet bij de hand heb of even geen zin om om die te gebruiken, dan pak ik wel eens mijn telefoon om er foto’s mee te maken. Met de iPhone 6 zullen deze foto’s er dus nog mooier en professioneler uit gaan zien.

Maar het is natuurlijk wel zeer belangrijk om te weten hoe je nu met zo’n goede camera om moet gaan. Er zijn vele tips die je kan volgen om juist de perfecte en professionele foto’s te kunnen maken met je mobiele camera! Haal jij wel alles uit je iPhone camera?

Maak jij graag foto’s met jouw smartphone? En haal jij alles uit jouw smartphone camera?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: