Outfits voor de feestdagen


Outfits voor de feestdagen
Nu het december is, begin ik steeds meer na te denken over de aankomende feestdagen. Wat voor outfits wil ik gaan dragen en wat voor make-up. Waar halen we dit jaar inspiratie vandaan? Ik heb even op internet rondgesnuffeld naar mooie feestkleding en vandaag laat ik jullie een aantal mooie outfits voor de feestdagen zien.

Tijdens de feestdagen dragen vrouwen graag chique jurkjes. Je kan de jurkjes op verschillende manieren combineren. Je kan bijvoorbeeld een prachtige strapless litte black dress dragen. Draag hieronder een paar prachtige pumps. Maar omdat jouw jurkje strapless is, kan je het beste nog een opvallende ketting dragen als accessoire. Bijvoorbeeld een gouden statement ketting en je zal schitteren tijdens de feestdagen!


Outfits voor de feestdagen

Of gebruik bijvoorbeeld een jurkje met een goud accentje en doe hieronder een dunne legging of panty. Een paar chique enkellaarsjes eronder. En als accessoire kan je natuurlijk een prachtige clutch erbij doen! En je bent ready to party!


Outfits voor de feestdagen

Ben je niet zo van de jurkjes, dan kan je natuurlijk ook een prachtig outfit dragen met een mooie broek. Zoals hierboven een leren broek met een blouse erboven. Leer is tegenwoordig helemaal in, het is stoer maar met een mooie blouse erboven maakt het ook weer heerlijk chique. Draag een prachtige schoudertas erbij en je bent klaar voor de feestdagen!


Outfits voor de feestdagen

Ook kan je een mooie zwarte broek dragen met een prachtige lichte blouse en een donkere blazer erboven. Draag hieronder ook weer mooie enkellaarsjes. En draag als accessoires een lange gouden ketting, dit maakt jouw outfit echt helemaal af voor de feestdagen.

Met bovenstaande outfits kan je jezelf helemaal klaarmaken voor de feestdagen. Jij bent degene die zal schitteren op het feestje! Party on!

Weet jij al wat je gaat dragen tijdens de feestdagen? Vertel jouw outfit samenstelling in de reacties 🙂 .

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: