Verlaten kerk met rusthuis


Verlaten kerk met rusthuis

Een tijdje geleden zijn we naar een verlaten kerk met rusthuis geweest om te gaan fotograferen. Mijn vriend en ik zijn hier twee jaar geleden al een keer geweest, maar onze vriend nog niet en besloten om hier weer naar toe te gaan. Kijk snel verder!

De verlaten kerk met rusthuis staat al enige jaren leeg omdat er een brand heeft gewoed. Deels van het rusthuis is dan ook ingestort. Het kerkje zelf is op zich nog best goed bewaard gebleven. Je ziet op de eerste foto dat de bankjes er ook nog allemaal staan en dat er verder helemaal geen graffiti of vernieling is. Dat vind ik echt top om te zien. Natuurlijk zie je wel dat het echt ontzettend vervallen is, prachtig gezicht!

Het rusthuis zelf is dus deels ingestort en behoorlijk vervallen, je moet dan ook goed kijken waar je loopt. Er zitten veel gaten in de vloeren en plafonds :).

Er staan in het rusthuis nog wel een aantal dingen om te bekijken, zoals stoelen, tafels en ziekenhuisbedden.


Verlaten kerk met rusthuis

Verlaten kerk met rusthuis

Na 2 jaar is er bijna niks veranderd aan de kerk en het rusthuis. Natuurlijk zijn er wel ondertussen dingen verplaatst, maar het valt me erg mee dat in de kerk zelf geen vernieling is geweest, alleen maar verval en daar hou ik van!

Wat vinden jullie van de foto’s van de verlaten kerk met rusthuis?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: