Gouda in de avond

Gouda in de avond

Afgelopen weekend zijn we met onze fotografie vrienden naar Gouda geweest om daar te gaan fotograferen in de avond. Het was voor mij alweer een tijdje geleden dat ik aan avondfotografie deed. Het was een zeer gezellige avond en ik heb een aantal mooie foto’s gemaakt van Gouda in de avond die ik vandaag aan jullie wil laten zien.

Gouda in de avond

We waren rond 19:00 uur in Gouda en de zon begon al onder te gaan. We kregen bij het stadhuis een hele mooie lucht met prachtige kleuren. Super mooi om te zien. En wat is het toch een apart en groot gebouw, ook lekker scheef haha.

Nadat we deze met zijn allen hadden gefotografeerd en toen het ook al wat donkerder werd, zijn we verder gaan lopen richting de grachten.

Gouda in de avond

Dit stukje vond ik zelf wel erg leuk om te zien. Mooie bootjes, gebouw en een molentje op de achtergrond.

Gouda in de avond

En ook de andere kant vond ik wel mooi om te zien. Ook vind ik het tof dat ik ook de sterren op de foto’s heb gekregen.

Ik moest wel enorm wennen aan de camera, want we hebben sinds kort een Fujifilm camera en geen Nikon meer. Maar toch vind ik de foto’s best goed gelukt! Vooral de kleuren in de eerste twee foto’s vind ik echt mooi. Ik merk wel dat ik een poos niet in de avond heb gefotografeerd en dat ik behoorlijk weer moest inkomen. Maar in november gaan we met zijn allen naar Monschau, super leuk! Daar heb ik echt wel zin in, mooie stad waar je echt hele gave foto’s kunt maken. Natuurlijk laat ik dan de foto’s ook weer op mijn blog zien.

Welke stad zou jij aanraden om eens te gaan fotograferen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: