Doelen oktober en terugblik doelen september + GRATIS werkboek

Doelen oktober en terugblik doelen september + GRATIS werkboek

Het is alweer oktober en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode.

Terugblik doelen september

September was voor mij best een drukke maand. Ik ben begonnen bij mijn nieuwe baan en ik heb veel informatie moeten verwerken. Ik moest ook behoorlijk wennen aan het nieuwe ritme. Helaas heb ik niet alle doelen kunnen behalen afgelopen maand. Hieronder vertel ik per doel of ik het heb gehaald of niet.

Dakterras schoonmaken / opruimen
Hier zijn we helaas niet aan toe gekomen. We willen dit voorlopig even niet doen. Het is herfst en we zullen ook niet meer buiten gaan zitten de komende tijd. Dit komt volgend jaar wel weer.

Spaarplannen opzetten
Momenteel ben ik bezig in een nieuwe Bullet Journal en daar wil ik mijn spaarplannen in plaatsen. Ik heb al wat schetsen gemaakt in mijn oude Bullet Journal.

Handlettering
Mijn Bullet Journal september setup

Mijn Bullet Journal september setup

Ik heb een “Hello september” pagina gemaakt en ook ben ik bezig geweest met handlettering op mijn herinneringspagina. Ik vind het echt super leuk eruit zien!

Fotografie cursus voor bloggers afronden
De fotografie cursus voor bloggers is vandaag van start gegaan! Yeahhh! Super leuk 🙂 .

Genieten van mijn nieuwe baan en vrije tijd
Mijn nieuwe baan is best uitdagend en ik word ook op verschillende dingen gezet, dus ik heb ook afwisselend werk. En dat vind ik ook wel fijn. Ik werk nu 3 dagen in de week, dus ben ik twee dagen lekker vrij. Heerlijk genieten van mijn gezinnetje en kan ik ook aan mijn eigen blog en bedrijf werken. Ik geniet ervan!

Doelen oktober

Spaarplannen opzetten
Ik ga verschillende spaarplannen op zetten in mijn nieuwe Bullet Journal. Hier komt deze maand ook een uitgebreid artikel over.

Voorbereiden voor Leerdamse Kunstvierdaagse
Eind deze maand is de Leerdamse Kunstvierdaagse. Super leuk en ik heb er ook echt zin in. Dat betekent dat ik deze maand nog erg druk heb met de voorbereidingen. Ik moet namelijk ook nog wat werken laten afdrukken. Ik zal ook nog een artikel schrijven en dan laat ik ook een aantal werken zien.

Zwemmen (met Thomas)
Zwemmen heb ik altijd enorm leuk gevonden en ik ga vanaf deze maand dan ook wekelijks zwemmen. Daarnaast ga ik ook met Thomas zwemmen, in Leerdam heb je daar speciale dagen en activiteiten voor, super leuk!

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin november zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: