Happy lijstje november

Botanische Tuinen Utrecht

November was voor mij een weer een mooie, maar ook zeer drukke maand. Ik heb deze maand weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje van november.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Thomas ook alweer losse stapjes probeert te zetten, super tof en cute! * Mijn broer was jarig en we vierden zijn verjaardag * Helemaal gestopt met borstvoeding * Afspraak gemaakt met Mariska om te gaan lunchen en om over een nieuw idee te gaan praten * Nieuwe kleed voor in huis gekocht. En een traphekje, nieuwe kleding en een autostoel voor Thomas gekocht * Hij ook alweer bijna 1 jaar is, stop de tijd! * Hij ook met zwarte Piet op de foto mocht, echt tof! * Naar de Botanische Tuinen Utrecht geweest, het is daar echt super mooi! * Naar de opening van de Glas en Keramiek Beurs Leerdam geweest, het was echt super tof! * Heerlijk genieten van vrije tijd * Ik alweer bijna 800 nieuwsbrief inschrijvingen heb, yeah! * Series kijken, zoals seizoen 4 van Peaky Blinders dat nu net weer is begonnen * Gave nieuwe samenwerkingen * Weer op nieuwe perslijsten staan * Ik morgen het eerste vakje van mijn Rituals Exclusive Ritual of Advent Calendar en van de Essence Adventskalender mag openmaken, yeahh spannend! * Mijn nieuwe Bullet Journal * Heerlijk wandelen * The Sims Freeplay, er is weer een nieuwe update geweest * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne dag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: