Miss Sentinelli in de media #17

Miss Sentinelli in de media #16

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Miss Sentinelli in media

Bij Mama’s Liefste stond ik weer op haar winacties lijst. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Miss Sentinelli in media

Lieve Babs volgt mijn fotografie cursus voor Bloggers. Super leuk om te lezen dat ze er volop mee bezig is.

Miss Sentinelli in media

Ook had Babs een tijdje geleden een cadeaubon gewonnen van Etos en hier heeft ze een fijn product van gekocht 🙂 .

Miss Sentinelli in media
Fotografie cursus - Rosita

Rosita van RulesByRosita.nl volgt ook mijn fotografiecursus, super leuk! Ik vind het echt tof om te zien dat de cursisten er goed mee bezig zijn. Ga zo door!

Miss Sentinelli in media

In Leerdam zijn ze druk bezig om een kinderboerderij te realiseren. En er was weer een nieuwtje, waarbij ze een foto van mij hadden gebruikt, super leuk!

Ook hadden er een aantal mensen weer mijn winactie gedeeld via Facebook op hun eigen tijdlijn. Ik maak hier geen screenshots van, aangezien dit persoonlijke facebook accounts zijn. Maar het is wel altijd erg leuk om dit te zien.

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: