Happy lijstje augustus met o.a. Ted&Muffy en Candy Crush


Happy lijstje augustus met o.a. Ted&Muffy en Candy Crush

Vandaag even geen fashion artkel, maar een happy lijstje 🙂 . Het is namelijk alweer een tijdje geleden dat ik er één plaatste. Vandaag laat ik jullie mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word, zoals onder andere mijn nieuwe Ted&Muffy laarzen en Candy Crush! 😀

Mijn man ♥ getrouwd zijn ♥ Onze super mooie trouwfoto op plexiglas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * De Sims Freeplay * Candy Crush * Nieuwe zomerse kleding * Mijn nieuwe Ted&Muffy laarzen * Nieuwe interieur spulletjes * De groei- en bloeikaart die ik ontvangen heb, de bloemen beginnen al te groeien * Onderhandelingen over mijn fotografiewerken (binnenkort meer op mijn blog) * Het lekkere weer * Dat ik minder last heb van mijn PDS * Lekker zelfgemaakte eten * Ons kruidenhoekje * De films en series die we gezien hebben en volgen * De winactie die op dit moment erg goed loopt * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: