Laarzen van Ted&Muffy (DUO Boots)


Laarzen van Ted&Muffy (DUO Boots)

Laarzen en enkellaarsjes draag ik ontzettend graag. Ze moeten wel een goede stevige en brede hak eronder hebben en bij laarzen moet wel de kuitmaat goed zijn. Als ik nieuwe laarzen uitzoek, dan is vaak de kuitmaat nog wel een probleem. Nu kreeg ik een een tijdje terug een mailtje van Ted&Muffy (voorheen DUO Boots) met de vraag of ik een paar laarzen wilde reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Vandaag vertel ik iets meer over Ted&Muffy en de laarzen die ik ontvangen heb πŸ™‚ .

Ted&Muffy was voorheen DUO Boots en is een webshop dat de mooiste hoge laarzen, enkellaarzen en sandalen heeft, deze zijn allen gemaakt van hoog kwaliteit leer. Wat ontzettend fijn is, dat de laarzen in 21 verschillende kuitmaten te vinden zijn en de schoenen en sandalen vind je in 3 verschillende breedtematen. Heb je dus altijd problemen met het vinden van de juiste maat, net zoals ik, dan ben je bij Ted&Muffy bij het juiste adres!


Laarzen van Ted&Muffy (DUO Boots)

Op de website van Ted&Muffy heb ik een tijdje rondgesnuffeld en kwam deze prachtige laarzen tegen. Ik was eruit, deze laarzen wilde ik graag reviewen! Mijn maat stond er bij en nu moest ik nog de juiste kuitmaat hebben. Nu heeft Ted&Muffy daar een handige pagina voor, zodat je stap voor stap de juiste schoen- als kuit- en wijdtemaat kan opmeten. Ze noemen dit ook wel Fairytale-fit. Ik kwam uit op maat 39, net zoals mijn gewone schoenmaat πŸ™‚ .


Laarzen van Ted&Muffy (DUO Boots)

Ik kreeg de laarzen binnen en wow, ze pasten gelijk, ik had dus zeker de juiste kuitmaat! En ze zitten echt super lekker! πŸ™‚


Laarzen van Ted&Muffy (DUO Boots)

Zoals je ziet hebben mijn laarzen een bredere hak, waardoor ik hier zeer goed op kan lopen. Er zit ook een soort van vintage look erover heen, wat ik wel echt super gaaf vind!


Laarzen van Ted&Muffy (DUO Boots)

Aan de achterkant zit er aan de bovenkant een klein opening, dat vind ik wel een mooie detail van de laarzen.


Laarzen van Ted&Muffy (DUO Boots)

Ik ben echt ontzettend blij met deze laarzen! Ze zitten ontzettend lekker, lopen zeer goed en de kuitmaat is helemaal perfect.

Ben jij nou ook op zoek naar schoenen, enkellaarsjes of laarzen met de juiste maten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Ted&Muffy.

Ken jij de webshop Ted&Muffy (voorheen DUO Boots) al? En wat vind jij van deze laarzen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: