Backup battery 6000mAh en usb/lightning oplaadkabel van de Action


Backup battery 6000mAh en usb/lightning oplaadkabel van de Action

Na 2 jaar veel plezier te hebben gehad van mijn mobiele oplader voor mijn iPhone en iPad, was hij nu toch helaas af en moest er een nieuwe komen. Bij de Action zag ik een mooie backup battery van 6000mAh, dat is iets minder dan mijn vorige, maar voor de prijs van bijna 13 Euro kon ik hem niet laten liggen. Daarnaast heb ik ook nog eens een nieuwe usb / lightning oplaadkabel erbij gekocht. Vandaag vertel ik jullie wat ik van beide vind.


Backup battery 6000mAh en usb/lightning oplaadkabel van de Action

De backup battery is van het merk Pulse en ze hebben deze in verschillende kleuren. Natuurlijk koos ik voor de kleur roze 🙂 , hoe kan het ook anders 😉 .


Backup battery 6000mAh en usb/lightning oplaadkabel van de Action

Op de achterkant staat de technische informatie, zoals 6000mAh, wat redelijk hoog is voor een mobiele oplader. Mijn vorige was 7000mAh. Aan de zijkant zit een opening zodat je de backup battery kan opladen. En aan de onderkant zitten twee USB openingen, waarmee je dus twee apparaten per keer kan opladen.


Backup battery 6000mAh en usb/lightning oplaadkabel van de Action

Aan de voorkant zitten in totaal vier lampjes waarmee je kan zien hoe vol de batterij nog zit. Hoe voller hij is, hoe meer lampjes er gaan branden. Zodra je op de knop onder de lampjes drukt, dan laadt hij een apparaat op.


Backup battery 6000mAh en usb/lightning oplaadkabel van de Action

De backup battery heeft ook nog een lampje die je aan en uit kan doen door dubbelklikken op de knop. Niet dat ik deze ooit zal ga gebruiken, maar vond het wel een leuk item 🙂 .

Met de backup battery laad ik mijn iPhone en mijn iPad op. Als ik alleen mijn iPhone wil opladen, dan kan ik er ongeveer 3 a 4 dagen mee doen. Als ik mijn iPad wil opladen, dan gaat hij wel sneller leeg. Ik vind het een fijne mobiele oplader en deze gebruik ik dan ook elke dag! Bij de Action is deze mobiele oplader te koop voor bijna 13 Euro, prima prijsje toch?

De USB / Lightning oplaadkabel heb je ook in verschillende kleuren, ook hier koos ik weer voor een roze kleur. Mijn vorige iPhone 4s en de iPad 2 hadden nog een oude oplaadsysteem, tegenwoordig is dit allemaal lightning geworden en moest ik dus ook nieuwe kabels hebben. Natuurlijk krijg je wel kabels mee als je een nieuwe iPhone of iPad koopt, maar meestal wil ik meerdere kabels hebben, eentje voor boven, eentje voor beneden en eentje voor in mijn tas voor mijn backup battery 🙂 . De kabel laadt goed op, echter merk ik wel dat hij zo nu en dan niet helemaal lekker aansluit. Toch voor de prijs van tussen de 1 en 2 Euro, vind ik het een prima kabeltje 🙂 .

Gebruik jij ook wel eens een backup battery of mobiele oplader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: