Mobiele oplader voor mijn iPhone & iPad


Mobiele oplader

Elke dag maak ik veel gebruik van mijn iPhone en iPad. Ik zit elke werkdag langer dan 2 uur in de trein vanwege mijn werk. Tijdens de treinrit ben ik dan veel bezig met mijn iPhone en iPad. Muziek luisteren, internetten, spelletjes spelen etc.
Maar omdat ik zoveel gebruik maak van deze gadgets, gaan de batterijen van deze gadgets ook niet lang mee…Aan het einde van mijn dag, had ik altijd nog maar een paar procent over of de batterijen waren helemaal leeg. Dat was best vervelend :(.

Maar vorig jaar met kerst kreeg ik een mobiele oplader, de XTorm Power Bank :). Yeah!! Met dit apparaatje heb ik gewoon vele uren extra voor mijn gadgets :).

Hoe het werkt en welke apparaten je ermee kan opladen? Lees snel verder!

De mobiele oplader heeft een capaciteit van 7000mAh en heeft 2 USB ingangen, 1x 5V/1A en 1x 5V/500mA. Je kan dus twee andere mobiele apparaten tegelijk opladen. En je kan alle apparaten opladen die je normaal kan opladen met een USB kabel. Een aantal voorbeelden:
Smartphone
Mobiele telefoon
iPhone
iPod / MP3 / MP4
Tablet
E-reader / PDA
Navigatie / GPS
Action Camera (5V)
PSP / Games console


Mobiele oplader

Als ik mijn iPhone wil opladen, dan kan ik met een volgeladen Power Bank wel een aantal dagen gebruiken, zonder dat de Power Bank zelf opnieuw opgeladen moet worden. Met de iPad gaat het wel sneller en moet ik vaker de Power Bank opladen.

De Power Bank mobiele oplader kan je opladen met een USB kabeltje via je computer :). De mobiele oplader heeft een aantal lampjes waarmee je kan zien hoe vol de oplader nog is. Als het laatste lampje begint te knipperen, dan is de oplader bijna leeg. Op onderstaande foto zie je dat er nog drie lampjes branden van de vier. Hij zit dus nog aardig vol :).


Mobiele oplader

De oplader zelf is iets groter dan mijn iPhone en is dus zeer gemakkelijk om mee te nemen in je (hand)tas.


Mobiele oplader

Daarnaast ligt hij ook lekker in de hand.


Mobiele oplader

Sinds dat ik deze mobiele oplader heb, kan ik echt niet meer zonder! Ik maak er elke dag gebruik van en zo kan ik dus meer genieten van mijn gadgets :).

Let op! De mobiele oplader wordt zonder USB oplaadkabel geleverd, die moet je dus wel zelf hebben :). Voordeel van een iPhone en iPad is dat de opladers al USB kabels zijn.

Bij Solar Power Supply kan je vele verschillende power banks kopen.

Heb jij ook een mobiele oplader voor jouw gadgets?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: