GTA V – Een master spel!


GTA V

Weten jullie nog dat ik laatst schreef over GTA V, dat ik deze MOEST hebben. Nou van de week was het dan zo ver :). We hebben hem een tijdje geleden ge-preordered en we ontvingen hem op de dag van releasedatum. En natuurlijk moest er gelijk even gespeeld worden. Eerste indruk: Wat een master spel!!

Nu zijn we een aantal dagen verder en kan ik jullie dus iets meer vertellen over dit geweldige spel. Lees dus snel verder :D!


GTA V - Franklin, Michael, Trevor

In het spel begin met één character, genaamd Franklin. Met Franklin doe je eerst bepaalde missies en tijdens een missie kom je je tweede character tegen, genaamd Michael. Hiermee speel je ook een aantal missies en daarna kom je bij je derde character, genaamd Trevor. Tijdens het spelen van het spel kan je wisselen tussen deze drie vrijgespeede characters en speel je dus verschillende missies met hen.


GTA V - Map

De omgeving in het spel is echt gigantisch en geweldig mooi. Ik denk dat we nog niet overal geweest zijn haha.


GTA V - kleding kopen

GTA V - kapper

Je kan super veel dingen doen buiten de missies om, zoals bijvoorbeeld auto’s jatten en in je garages opslaan of naar de kapper gaan of nieuwe kleding kopen of een tatoo nemen.

Maar je kan bijvoorbeeld ook vliegen met vlietuigen en helikopters of parachute springen, varen met boten en jetski’s of juist gewoon zwemmen en duiken. En je kan ook naar de stripclub of bioscoop gaan.


GTA V - LifeInvader

GTA V - Bleeter

En je hebt ook leuke interactie dingen, zoals tv kijken of radio luisteren of zelfs internetten. Wij hebben in het echte leven Facebook en Twitter, GTA V heeft LifeInvader en Bleeter hahah.

Ik vind het doelloos rondrijden in het spel gewoon echt super leuk. Dingen ontdekken, want je kan zo nu en dan wel eens een pakketje vinden die je goed kan gebruiken, bijvoorbeeld een snipergun of een healthpakketje.

De missies zijn ook erg gaaf! De laatste missie die ik tot toe heb gedaan is een juwelierzaak overvallen hahah. Je kan eerst uitkiezen op welke manier je de overval wilt doen en daarna zal je je crew bij elkaar moeten halen en dingen moeten verzamelen om de juwelier te kunnen overvallen. Nadat je de juwelier hebt overvallen, moet je ook nog eens ontsnappen…ja…op motoren..door riolen…sjah, typisch GTA hahah. Ge-wel-dig!!

Hieronder heb ik nog een aantal shots voor jullie gemaakt van het spel toen mijn vriend aan het spelen was :D. Kijk en geniet mee :)!


GTA V - In elkaar slaan

GTA V - In elkaar slaan

GTA V - Selfie

GTA V - Quad

Echt ik kan me uren vermaken met dit spel :D! Er zijn zoveel dingen die je kan doen in het spel, ik raak er echt niet op uitgekeken :).

GTA V is te koop voor de playstation 3 en de XBOX 360 en je kan hem kopen bij onder andere Bol.com en kost €59,99.

Meer informatie over het spel kan je hier vinden: Rockstar games – GTA V

Ben jij ook GTA fan of speel jij graag andere spellen?

Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie hierover kan je lezen in mijn Disclaimer.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: